S Men’s Healthom nema studeni – samo više mišića, seksa i energije!

04.11.2019.

Na kioscima potražite novi broj vašeg omiljenog časopisa i jedinog lifestyle magazina za muškarce na našem tržištu!!!

Iz Njemačke nam dolaze glasine o novoj recesiji, ali i sjajan program za brzopotezno bujanje mišića. U Men’s Healthu za studeni donosimo vam nastavak ovog sjajnog (i njemački učinkovitog) treninga.

 

 

Za ljubitelje bugarske vreće sreće otkrivamo sve o ovom rekvizitu koji će vas brže dovesti u formu kakvu priželjkujete. A svima koji vole komplicirati (ima nas, ponekad, priznajemo) topli savjet da to ne činite – radije se prihvatite girja i vratite ekspresno u formu! Uglavnom trebate li brutalne bicepse, moćnije tricepse i(li) pak šira ramena trk na kioske po novi broj vašeg omiljenog časopisa.

Želite li smršaviti imamo fantastične savjete kako izgraditi vaše novo tijelo, a donosimo i savjete stručnjaka o kultu posta – sve o 72 sata gladovanja i praznom tanjuru na putu do uspjeha! Moguće? Moguće!

Uz naš vodič za seks za napredne osvojit ćete baš svaku ženu – glumicu, sportašicu, komičarku, konobaricu… Pretresli smo i sve mitove o testosteronu i rasvijetlili sve što trebate znati!

Nema zime u studenom uz naše savjete o modi, ljepoti, prehrani i zdravlju!!!

Kad podvuče crtu na kraju godine , ispada da Andrej Vištica, profesionalni triatlonac i višestruki prvak Hrvatske – i naše lice s naslovnice – godišnje prepliva 1000, biciklom prijeđe 20.000 i pretrči oko 3500 kilometara. Brojke su impresivne, a životna priča našeg najboljeg triatlonca još je impresivnija!

Novi broj Men’s Healtha na kioscima je od petka, 25. listopada!

Pročitajte i...

Uz savjete iz novog Men’s Healtha – oborit ćete sve s nogu!

Prosinačko izdanje vašeg najomiljenijeg časopisa donosi obilje blagdanskih strategija - s kojima ćete podjednako uživati, ali i dobro izgledati

Uprite muški – uz listopadsko izdanje Men’s Healtha!

Listopadsko izdanje vašeg omiljenog časopisa nastavlja s hardcore treninzima: želite li snažnije bicepse, kamena ramena i brutalna prsa prelistajte naš novi broj, jer donosimo 35 stranica najboljih treninga koje možete samo zamisliti

Promocija rujanskog Men’s Healtha uz brojne poznate osobe

Sinoć je u Zagrebu u Lateral Champagne baru održana promocija Men’s Health časopisa za rujan.

▲ Povratak na vrh