Šest jeftinih država za život ako u 2018. želite novi početak

18.02.2018.

Osim što su jeftine, ove destinacije oduševljavaju svojim prirodnim ljepotama i bogatim sadržajima

Bilo da žele isprobati nešto novo i istražiti drugu državu ili se jednostavno više ne vide tu gdje jesu, mnogi ljudi u nekom trenutku života odluče se na preseljenje. Ovaj veliki životni potez zahtjeva ostavljanje svega iza sebe, okretanje nove stranice i novi početak. Međutim, to ne mora biti strašno kako zvuči.

Naime, život u novoj zemlji može biti vrlo zanimljiv, a ako tome dodamo činjenicu da je ondje život jeftin – dobar početak je zagarantiran. Kako bismo vam pomogli u odabiru takve države, donosimo vam šest atraktivnih prijedloga. Otkrijte ih u nastavku:

1. Maroko

Objavu dijeli Soludos (@soludos)

2. Indonezija

3. Portugal

4. Meksiko

Objavu dijeli VisitMexico (@visitmexico)

5. Tajland

6. Sjeverna Karolina

Piše: B.P.
Foto: Instagram

Pročitajte i...

villa sandi prosecco

Sada možemo uživati u ružičastom proseccu!

Nakon dugog iščekivanja, napokon je stigao Prosecco DOC Rosé ili ružičasta verzija prosecca. Iako tržište već zadnjih nekoliko godina bilježi sve veću potražnju, kako pjenušavih, tako i rose vina, tek je 2020. dozvoljeno da ružičasti pjenušci nose oznaku prosecca. Proizvodnja ružičastih pjenušaca nije novitet na području Friulija i Veneta, gdje se isti proizvode već nekoliko desetaka godina, međutim do sada nisu smjeli imati oznaku 'prosecco'.

Najljepša hrvatska retreat oaza : 'Iž se osjeća i voli'

Naša omiljena destinacija na kojoj se tradicionalno održava Sensa Yoga Retreat, otok Iž u zadarskom arhipelagu, mnogo je više od turističkog bisera

Kraj jedne ere: Kako je selfie postao sinonim za selfish… i što pandemija ima s tim

Jeste li primijetili promjenu na društvenim mrežama? Nakon godina probijanja kroz nepregledne gomile fotošopiranih autoportreta, napućene usnice i Bambi eyes počinju nestajati s radara virtualne zbiljnosti. To je vrlo vjerojatno jedina pozitivna stvar koja nam se dogodila u 2020.

Zašto plavuše nikad neće nadmašiti crnke

Iako stara holivudska izreka kaže da „gospoda preferiraju plavuše“, ankete otkrivaju nešto sasvim drugo: muškarci brinete doživljavaju kao atraktivnije i inteligentnije. Kad se sjetimo femme fatale „odreda“ na čelu s Avom Gardner i Elizabeth Taylor, jasno nam je o čemu pričaju

5 čarobnih namirnica za detoksikaciju

Zrno kamene soli svako jutro napravit će čuda za vaš organizam. A evo koje još namirnice morate uvesti u prehranu želite li izbaciti toksine, živjeti zdavije i izgledati bolje!

Osvrni se gnjevno ili o bijesu

Kako upregnuti bijes da radi za nas?

▲ Povratak na vrh