Stigla je nova Sensa – najljepši vjesnik proljeća!

01.03.2019.

Od danas je na kioscima nova Sensa. Pročitajte što vam donosi novi broj u inspirativnom Pismu urednice, a sve nove pretplatnike magazin Sensa i kozmetički brend Jane Iredale daruju čarobnim balzamom u boji Just Kissed Lip and Cheek Stain (Forever Pink)

Klica rasta

Nikad ne znate tko će vas ili što pokrenuti, promijeniti putanju vašeg života ili u njega unijeti nove boje. Jer inspiracija se ne može planirati, ona nema vremenski rok ili geografsko ograničenje. Tijekom godina u Sensi naučila sam kako je jedini način da je pokrenem, osjetim i prepoznam to da se prema njoj i otvorim. Ono što bi nekome samo tako prošlo ispod radara, osobama koje su željne upijanja drugačijeg i novog inspiraciju je mnogo lakše prepoznati, ali i, uvjerena sam, djelovati na načine koji su se još jučer činili nemogućim i neobičnim, a danas su novi, napredni i tako prirodni da se čudimo kako smo bez njih nekad ­živjeli. Kako god to nazvali, novim pogledom na stvari ili nekim drugim imenom, u srži promjene novo je znanje, tračak nečega što hrani klicu razvoja i rasta. Da geografsko ograničenje nikako nije presudno kad je inspiracija u pitanju, potvrđuje divna priča Australaca Lentil i Matta, koju donosimo u ovome broju.

Ponukani idejom jednostavnijeg, ali ispunjenijeg života, posvetili su se prirodnom uzgoju i poštovanju pravila koje nameću sezone, a ne konzumerizam. Obilje u kojemu žive prenijeli su u svoj privatni i obiteljski život, uvjereni da samo zajedništvo s ljudima i prirodom – koje se isprepliće na svakoj razini našeg postojanja – može donijeti budućnost kakvoj se nadamo. Do jučer se možda njihova priča činila romantičnom sanjarijom koja nema uporište u stvarnosti, no svoju viziju i inspiraciju oni su dokazali svojom predanošću i vjerom. Njihova klica razvoja i rasta proširila se unutar zajednice u kojoj žive, a zahvaljujući društvenim mrežama i knjigama koje su u međuvremenu objavili, i na tisuće kilometara daleko od farme na kojoj žive. Danas su u hrvatskoj Sensi – jer ispod našeg radara nisu prošli, a naše oduševljenje prenosimo vama zato što dobre ideje valja dijeliti. Naše je uvjerenje da gdje ima inspiracije, ima i promjene. Osjećate li to?

 

Piše: Izabela Vrtar

Fotografije: Sensa

Pročitajte i...

Dođite na Sensa Yoga Reconnect Retreat

Savršena detoksikacija u bajkovitoj prirodi Plitvica

Vrijeme je za novu, rujansku Sensu

Novi broj je na kioscima

Hot jesen uz novi Cosmopolitan – potražite rujansko izdanje na kioscima

Za sve one koji žele istog trena super odgovore na pitanja što obući, s kim furati, što gledati, kako se ludo zabaviti i ne manje bitno kako ispuniti sve želje, snove i fantazije... Paaaa, barem do kraja ove godine

Ljeto je ljepše i ispunjenije... uz novu Sensu

Stigao je kolovoz, a s njim i nova Sensa. Od petka 2. 8. potražite je na kioscima i ne zaboravite na limitirani paket Sensa s knjigom za 39.90 kuna!

Cosmopolitan + Cosmo bikini = super ljeto!

Sve što vam treba ovo ljeto je Cosmopolitan ljetni paket! Vi birate želite li pink ili crni badić. Ili možda oba pa ih možete furati na 4 načina. Badić u crnoj boji je ONE SIZE, a pink je dostupan u veličinama S/M i L. Potražite kolovoško izdanje Cosmopolitana na svim kisocima od 25. srpnja, kao i eskluzivni ljetni paket Cosmopolitan + badić po cijeni od 59,90 kuna na frekventnijim prodajnim mjestima

▲ Povratak na vrh