Što donosi Elle za veljaču?

20.01.2017.

Mnoštvo zanimljivih tema s kojima ćete lakše prebroditi zimski blues

Veliki šok i tuga: sasvim neočekivano napustila nas je naša draga prijateljica, jedna od najsvestranijih, najenergičnijih, najradoznalijih, najnemirnijih i najdarovitijih hrvatskih dizajnerica i umjetnica Ivana Popović. O Ivani u novom broju Elle piše naš kreativni direktor Ivan Salečić + donosimo vam četiri naslovnice ELLEa koje je osmislila Ivana kada smo slavili naših deset godina.

 

 

Doajenka hrvatske kostimografije Ika Škomrlj, koja je u 60 godina napravila više od 600 nezaboravnih kostima, dobitnica je nagrade ULUPUH-a za životno djelo. Više o ovom fantastičnom uspjehu piše naša izvršna urednica Mirjana Brabec.

 

 

Ljudi, stvari, događaji i novi trendovi u 2017. – pronađite naš TOP 30 za novu godinu i uživite se u zbivanja koja će definirati naše živote u narednih 340 dana.

 

 

Je li crveni tepih OUT? U modi koja se – kao fast fashion – mijenja brzinom svjetlosti, koje ćemo haljine pamtiti, i hoćemo li uopće pamtiti haljine?

 

 

GOLDEN GIRL – Svjetski top-model Zlata Mangafic ekskluzivno za hrvatski ELLE šalje prvi pozdrav proljeću u komadima inspiriranim klasičnim poslovnim lookom s ultraženstvenim twistom.

 

NOVI ELLE NA SVIM JE KIOSCIMA 20. SIJEČNJA! 

 

ELLE. Ljepota je unutra.

Pročitajte i...

Poruka zahvale našim vjernim čitateljima

Hvala što ste uvijek uz nas!

Mali uvid u novi ELLE i kako nositi trend sezone

Karirano i Nikolina Matičević pred objektivom Mladena Šarića

Elle 2019 Women In Hollywood: najbolje crne haljine!

Naši američki kolege odali su počast heroinama Hollywooda

Vrijeme je za novu, rujansku Sensu

Novi broj je na kioscima

Hot jesen uz novi Cosmopolitan – potražite rujansko izdanje na kioscima

Za sve one koji žele istog trena super odgovore na pitanja što obući, s kim furati, što gledati, kako se ludo zabaviti i ne manje bitno kako ispuniti sve želje, snove i fantazije... Paaaa, barem do kraja ove godine

Bajkoviti nadrealizam uvodi nas u modnu jesen

Rujan donosi romantičnu snagu ženskog duha

▲ Povratak na vrh