Šuškanja sve glasnija: Još jedan high-profile razvod na horizontu?

07.01.2021.

Nije nužno iznenađenje, ali kraj Kimyea obilježit će kraj ere…

Ništa još nije službeno, no ako ima istine u onome što tabloidi ovih dana prijavljuju „od višestrukih izvora“, Kim K. konačno predaje papire za razvod od kontroverznog Kanyea. Misteriozni izvor navodno je izjavio/la: „Drže to dosta low-key, ali gotovi su. Kim je zaposlila Lauru Wasser i pregovaraju o uvjetima razvoda.“ Uh. 

Jedan od najekstravagantnijih parova današnjice zapravo se dugo držao zajedno, čuvajući jedno drugome leđa, čak i kad su se oboje ponašali prilično, hm, iracionalno. Zajedno imaju četvero male djece i masu suludih nekretnina pa je za očekivati da će pregovori biti prilično kompleksni. No s obzirom na to da nije riječ o paru koji zazire od reflektora, sigurne smo da ćemo ubrzo, htjele ili ne, saznati nešto više o cijeloj priči. Možda se čak pokrene novi post-Kanye reality, ili Yeezus izbaci vlastitu inačicu Lemonadea – tko zna? 

Činilo se da nešto opasno nije u redu kada je tijekom blagdana Kanye otišao na svoj ranč u Wyoming (upravo tako), a Kim je proslavila blagdansko doba s ostatkom obitelji (i navukla priličan bijes fanova i anti-fanova zbog neprimjerenosti slavlja u globalnim okolnostima). Također pokojem oku sokolovom nije promaklo da Kim već neko vrijeme ne nosi (vrlo, vrlo, vrlo skupi) prsten. 

S obzirom na Westove vrlo ozbiljne i u javnosti dokumentirane probleme s duševnim zdravljem, mnogi pretpostavljaju da je Kim naprosto došla do točke pucanja nakon godina njegovih eskapada. Na stranu ironija s kojom smo sklone promatrati „lude celebe“, između ovo dvoje postojala je vidna povezanost, a bipolarni poremećaj mučno je iskustvo ne samo za osobu koja pati (i pritom doista pati) od njega, nego i za obitelj i sve bližnje te osobe. Stoga imamo empatije, ali samo onoliko koliko nam može ostati za hiperprivilegirane ljude na drugoj strani svijeta pored neusporedivo ozbiljnijih i neposrednijih problema s kojima se nose ljudi na našim prostorima. 

Ovo je svakako početak nove ere, a možda nas čekaju zanimljiviji obrati od jeftinih uzbuđenja reality emisija, javnih svađa i uvijek novih linija pudera i highlightera… Naime, već citirani neimenovani izvor spomenuo je da je Kim „uvelike odrasla“, iskreno namjerava položiti pravosudni ispit i želi započeti rad na zatvorskoj reformi o kojoj je već govorila te se uključila u pojedine slučajeve da pomogne ljudima koje je sustav progutao. Čeka li nas za koju godinicu sutkinja Kim? Luđe stvari su se događale. 

Piše: A.F.

Fotografija: Profimedia

Pročitajte i...

kim kardashian

Novi neobični parovi u celebrity univerzumu?

Nakon Kourtney Kardashian i Travisa Barkera, šuška se o novim naizgled nespojivim parovima među celebovima

angelina jolie

Angelina Jolie otkrila kako joj je razvod od Brada Pitta utjecao na karijeru

Angelina Jolie vraća se na velike ekrane u akcijskim ulogama

bridgerton

Neki likovi iz 'Bridgertona' napravljeni su prema Kardashianima i sada sve ima smisla

Lady Whistledown otkrila je neke zanimljive detalje o seriji koji su oduševili najveću obožavateljicu 'Bridgertona' - Kim Kardashian

khloe kardashian

Čini se da Khloé Kardashian još uvijek ne zna jesu li joj draže savršenosti ili nesavršenosti...

Kako je jedna loše osvijetljena slika bacila novo svjetlo na društvo u kojem živimo i što je prava 'kvaka 22'

kim kardashian milijarderka

Tko nema sreće u ljubavi, ima u... Kim Kardashian i službeno milijarderka

Da citiramo Kim: 'Nije loše za curu bez talenta.'

▲ Povratak na vrh