Tjedan u 4 zida s Anom Petričić Gojanović

21.04.2020.

PR mastermind Ana Petričić Gojanović nova je gošća rubrike "Moja 4 zida"

Nova gošća naše Instagram rubrike “Moja 4 zida” je PR menadžerica Ana Petričić Gojanović. Kako provodi dane u izolaciji, kako izgleda njezin #workfromhome i što je sve radila prošli tjedan saznajte u nastavku!

I u ovo vrijeme karantene, nastavila sam vježbati, rastezati se i držati svoju kralježnicu pod kontrolom uz pomoć moje prijateljice i trenerice Asje Petersen koja svaki ponedjeljak i petak ujutro u 8 (nastavile smo u istom terminu kao i prije ) preko video chata sa mnom vježba.


Lijepo je vrijeme, sve je zazelenilo, procvjetalo, a kretanja su nam ograničena tako da puno vremena čitajući, pišući i jednostavno promatrajući, provodim na balkonu.

U stanu sam napravila svoj kutak, svoj home office, da mi bude ugodno, prozračno i inspirativno.


Nisam neka kuharica, ali moja prijateljica Aleksandra Cvetković je u ovo karantensko vrijeme otkrila svoj talent i svoj hobby i ja ju pratim u tome, okušala sam se u nekoliko njenih, jednostavnih recepata prefinih slastica i kolača.


Šparoge i kuhana jaja često su nam na jelovniku ovih dana, vrlo jednostavno i brzo za napraviti, a odlično za svaki obrok.


Naša zgrada ima mali vrt tako da znam često i u njega pobjeći i uživati u proljeću i detaljima.


Imam tu privilegiju da se kraj naše zgrade nalazi i velika livadu za koju znaju samo susjedi tako da tu znamo sjediti, šetati se ili proslaviti rođendan ( uz 2m distancu).

Iako je sve stalo, mi nastojimo biti kreativni i aktivni tako da smo ovih dana imali dva projekta: prvu virtualnu izložbu – zoom event i skidanje tornja katedrale, oba vrlo emotivna, zanimljiva i nepredvidljiva projekta.

Nastojim biti doma ili na mojoj livadi „ostanidoma“. Izlazim rijetko i ciljano. Budemo li svi disciplinirani, brže će završiti …

 

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: Ana Petričić Gojanović

Pročitajte i...

Sad ili nikad: pronašli smo odlične tutoriale za pletenje

Ako ste ikad imali želju naučiti plesti, sad je savršen trenutak za to

Ovo su četiri vježbe koje biste prema Harvardovoj studiji trebali ponavljati svaki dan

Vježbe koje će usporiti proces starenja i poboljšati generalno zdravlje

Jer dečki ne plaču: Jeste li znali da muškarcima izolacija pada teže nego ženama?

Dok ona ispija virtualnu kavu sa sestrom, umiruje um i tijelo uz sat online joge ili razmjenjuje duhovite internetske šale s prijateljicama u internoj Viber grupi, on tiho pati…

Izolacija udvoje: kako da vam veza preživi karantenu?

Da vam prisilni medeni mjesec ne preraste u Isijavanje

For Crying Out Loud ili o plakanju

Svi smo iskusili da nam osjećaji prerastu obujam prsa, počnu silom navirati na oči i spuštati nam se niz obraze u tankim mlazovima. Iako se ponekad ljutimo što nam oči propuštaju protiv naše volje, rijetko što toliko pročišćuje kao kvalitetna porcija plakanja. No kolika je važnost plača danas, kad se čini da suze više ne moramo toliko kriti? 

▲ Povratak na vrh