U Zagreb dolazi odličan tulum za sve ljubitelje gina

28.06.2018.

Tajnoviti prostor neobičnog imena, originalne radionice, vrhunska muzika i opuštena atmosfera

Od vremena kada su bande vladale ovim vječnim gradom pa sve do danas, kada se svakodnevno na njegovim živopisnim ulicama stvaraju novi trendovi, London je oduvijek bio središte svijeta. Grad kojim kola neopisivo snažna energija, neograničena inspiracija, najoriginalnije ideje i najluđi provodi. London je također i grad u kojem se proizvode neki od najboljih i najkvalitetnijih ginova na svijetu. Upravo jedan takav stiže uskoro u Zagreb, kako bi otkrio njegovim stanovnicima  neobično skrivena i tajnovita mjesta te ih pozvao na londonsko druženje.

Kakvo je to londonsko druženje? Riječi koje bi ga najbolje opisale su tajnoviti prostor neobičnog imena, street umjetnici, vrhunska muzika, opuštena atmosfera, sve to i još mnogo više. Tako će svi posjetitelji imati prilike uživati u šarmantnom Malom placu na Tavanu, okupljalištu svih ljubitelja lokalnih i autohtonih organskih proizvoda, odličnom crafted greenery projektu Botanike, koji će posebno za ovu priliku imati svoj pop up, zatim umjetničkim i street art instalacijama i super DJ-evima, zahvaljujući kojima će cijeli party poprimiti onu ležernu i kul londonsku vibru. Šećer na kraju su radionice gina, na kojima će pak ginoljupci moći naučiti sve tajne zanata izrade ovog najpopularnijeg ljetnog pića.

Ipak, riječima je nekad nemoguće reći sve. Ponekad je jedino što trebamo dobro ohlađeni Beefeater gin, koji će u svakome od nas probuditi osobu koja želimo biti ili možda onu koja već i jesmo. Osobu koju ne određuju trendovi, već ih sama postavlja – bila to muzika, modni dizajn ili pak umjetnost.

Beefeater gin poziva vas 30. lipnja u Ledanu (Antuna Bauera 19), mjesto na kojem se prije ‘najurbaniji’ gin u gradu! Iako poznatu londonsku izreku “Mind the gap” nećete čuti na novouvedenoj metro stanici ‘Ledana’, budite sigurni da ćete čuti zvuk odlične atmosfere!

PROGRAM:

14:00 BEEFEATER MARKET

COZY LOOPS

Tavan

Slušaj Najglasnije – Listen Loudest

15:00 – 20:00 BEEFEATER WORKSHOPS

Botanike pop up

NJI3  ‘GIF & GIN’

Glitch art

20:00 TIME FOR MUSIC

DJ phillipe

Tin Švegović

Tekst: PR
Foto: promo

Pročitajte i...

Signature kokteli kultnih filmova

Od Manhattana do martinija: savršeno piće za savršeni movie night

Opojni mirisi gina i konjaka - Angels’ Share and Roses on Ice

The Liquors su nova obitelj mirisa brenda Kilian Paris kojima osnivač Kilian Henessy želi odati počast svojim korijenima, kao potomak francuske obitelji poznate po proizvodnji konjaka i svojim mirisima dočarati kako se noć pretvara u zoru.

Posjetite pet modnih metropola kroz kultne filmove

Kad već ne možemo mi k njima, neka najstylish gradovi makar na par sati dođu k nama…

Rihannina londonska rezidencija je na prodaju (i nije nas oduševila)

Rihannina tajna londonska rezidencija u blizini legendarnog Abbey Road studija prodaje se za vrtoglavih 41 milijun dolara!

ELLE report: London Fashion Week

Sve (ali zaista sve) što trebate znati o londonskom Tjednu mode

▲ Povratak na vrh