Candice Bushnell priprema seriju “Seks i grad” s ženama u pedesetim i šezdesetim godinama života

28.03.2019.

Možda se "Seks i grad 3" nikada neće dogoditi, ali nova serija je u izradi

Autorica knjige Seks i grad, Candice Bushnell u kolovozu je objavila novi roman pod naslovom: “Ima li još uvijek seksa u gradu?”, čija su prava na korištenje kupili produkcijska kuća Paramount i Anonymous Content.

 

 

Predstojeća televizijska serija, za koju Bushnell postavlja izvršnu produkciju i za koju je napisala pilot scenarij, pratit će živote žena u New Yorku koje se probijaju kroz prijateljstvo, hodanje, brak i njihov seksualni život. Glavna razlika između ovog i izvornog Seks i Grada je u tome što su žene prikazane u svojim pedesetim i šezdesetim godinama života.

 

 

“Izvorna knjiga i serija poslužila je kao kamen temeljac za cijelu generaciju žena, uključujući i mene,” izjavila je Nicole Clemens, predsjednica Paramount TV-a. “Oduševljeni smo što možemo nastaviti taj razgovor i predstaviti nedovoljno zastupljeno stajalište žena u njihovim 50-tim godinama i odgovoriti na pitanje “Da! U gradu još uvijek ima seksa! ”

Bushnell je također otkrila njezino uzbuđenje zbog oživljavanja serije: “Nije nekad bilo tako. 50 godina – nekad je to značilo početak umirovljenja – manje radimo, trošimo više vremena na naše hobije s prijateljima, koji su poput vas klizili u ležerniji način života, ukratko, ljudi u dobi za umirovljenje nisu trebali činiti mnogo toga osim da postanu stariji i pomalo teži. Danas imati 50 je nešto sasvim drugačije, život vas može dovesti do preseljenja u drugu državu, neobaveznog seksa, možete u mnogo stvari početi ispočetka. To je upravo kako životi žena od pedeset ili šezdeset godina izgledaju danas i oduševljena sam što odražavam složenost njihove stvarnosti na stranici i sada na ekranu “, rekla je Bushnell za Deadline.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia/Sex and the City arhiva

Pročitajte i...

Život ispod maske

„Budi ti. Ali nosi masku“, poručuje nam pop diva Lady Gaga. Svjetski celebi pridržavaju se uputa svojih kriznih stožera i disciplinirano stavljaju zaštitne maske svaki put kad napuste kuću, bez obzira idu li u shopping, na kavu ili, poput Kaie Gerber, u teretanu

Stiže serija koju potpisuje sjajni Luca Guadagnino i… jedva čekamo!

Redatelj prekrasnih filmova Call Me By Your Name, I Am Love i The Bigger Splash potpisuje svoju prvu seriju koja stiže na HBO već u rujnu

Sarah Jessica Parker priprema reality show za dejtanje

Tko o čemu – nekadašnja Carrie Bradshaw o ljubavi, spojevima i turbulencijama single života

Otkrili smo savršenu seriju za tmurni siječanj

1 kuća. 3 desetljeća. 3 žene. Isti problem.

Blake Lively i Leighton Meester se vraćaju u "Tračericu"?

Stari postav ponovno stiže na male ekrane?

▲ Povratak na vrh