Zanimljiv glazbeni projekt koji će vas rasplesati

31.03.2016.

Nova svjetska DJ senzacija Switch2Smile predstavlja singl Frozen na hrvatskom tržištu

Switch2Smile po prvi puta u Hrvatskoj predstavlja glazbeno djelovanje, dok su u Europi i svijetu već dobro znani. Izdavačka kuća Brevis Records s Ibize izdati će novi album Don’t panic ovih mladih i talentiranih glazbenika.

„Naše glazbeno putovanje započelo je prije par godina u Slovačkoj gdje je Aleksandar studirao na Glazbenoj Akademiji, dok je Ivan već živio i radio na Ibizi. Slučajno poznanstvo u klubu za vrijeme posjete roditeljima, početak je puta Switch2Smile. Do danas smo prošli različite faze što će se i osjetiti na novom albumu. Trenutno živimo na Ibizi gdje snimamo prvi video spot za prvi singl Frozen. Iznimno smo ponosni što će naš album izdati Brevis Records s Ibize koja je kolijevka ovog sve popularnijeg glazbenog žanra!“ – izjavili su glazbenici iz Switch2Smile-a.

Rođeni Dubrovčanin Milan Popović također je dio glazbene senzacije Switch2Smile-a koji se sasvim slučajno našao u glazbenom projektu koji planira osvojiti svijet.

„Mene je Aleksandar poznavao od prije i bio je upoznat sa mojim glazbeno-medijskim djelovanjem na ovim prostorima. Jednog popodneva me samo nazvao i rekao da snima album za Switch2Smile te me zamolio da li mu mogu napisati jednu pjesmu na engleskom. Ja sam napisao jednu koja mu se svidjela, a poslije nje i drugu i treću sve dok nismo shvatili da imamo čitav album. Izgleda da je stvarno točna izreka da se najbolje stvari u životu događaju slučajno i da su besplatne.“ – otkrio je Milan.

Ova urbana glazbena atrakcija, koju čine DJ-i i producenti I-ONE te Aleksandar Vidaković, do sada je imala prilike nastupati u klubovima kao što su Pacha s Ibize, Nikki Beach na Mallorci, austrijski Prater Dome, Exit u Novom Sadu, Maxim u Moskvi i mnogi drugi. Nastup su imali i u Calipso te Noa na Zrću.

Fotografije: press

Pročitajte i...

Kraj jedne ere: Kako je selfie postao sinonim za selfish… i što pandemija ima s tim

Jeste li primijetili promjenu na društvenim mrežama? Nakon godina probijanja kroz nepregledne gomile fotošopiranih autoportreta, napućene usnice i Bambi eyes počinju nestajati s radara virtualne zbiljnosti. To je vrlo vjerojatno jedina pozitivna stvar koja nam se dogodila u 2020.

Osvrni se gnjevno ili o bijesu

Kako upregnuti bijes da radi za nas?

Zašto plavuše nikad neće nadmašiti crnke

Iako stara holivudska izreka kaže da „gospoda preferiraju plavuše“, ankete otkrivaju nešto sasvim drugo: muškarci brinete doživljavaju kao atraktivnije i inteligentnije. Kad se sjetimo femme fatale „odreda“ na čelu s Avom Gardner i Elizabeth Taylor, jasno nam je o čemu pričaju

5 čarobnih namirnica za detoksikaciju

Zrno kamene soli svako jutro napravit će čuda za vaš organizam. A evo koje još namirnice morate uvesti u prehranu želite li izbaciti toksine, živjeti zdavije i izgledati bolje!

5 razloga zašto mrzim online shopping

Na netu sam pronašla fantastičnu jarkožutu haljinu, kao stvorenu za preplanuli ten i vruće ljetne večeri. Očarano sam promatrala fotografiju tamnoputog modela u toj boho ljepotici ukrašenoj ženstvenim voluminoznim volanima i prst je sam poletio prema 'kupi'. Danas je stigla. Izgledam kao jeftina kremšnita.

Nešto biste gricnuli?

U slučaju krize, samo recite ne klasičnim napastima. Pomladite se i na zdrav način utažite glad šakom svježeg ili sušenog voća

▲ Povratak na vrh