10 najboljih proizvoda s aktivnim ugljenom

20.02.2019.

Otkrijte sve dobrobiti aktivnog ugljena

Zasigurno ste već čuli za sve dobrobiti aktivnog ugljena, ali možda se još uvijek niste usudili isprobati proizvode s ovim neobičnim sastojkom. Ako se ispravno koristi, aktivni ugljen doista je čudotvoran i djeluje kao magnet za toksine i na taj način minimalizira pore, a rezultat je zdrava i blistava koža.

Ali aktivni ugljen ne koristi se samo u njezi kože, štoviše izuzetno je popularna pasta za zube s aktivnim ugljenom koja provjereno izbjeljuje zube na prirodan i nježan način. Osim navedenih, aktivni ugljen koristi se i u suhim šamponima za kosu, a mi vam donosimo 10 odličnih proizvoda s aktivnim ugljenom koje se isplati isprobati.

Piše: A.S.

Foto: product shots / @briogeo

Pročitajte i...

Osjećaj kojeg se nemoguće riješiti - krivnja

Dorađujemo je svakog sata i dana i uvijek nađemo način za predbacivanje i kažnjavanje - sebe same!

Jedinstvena tehnologija koja omogućava glatku i sjajnu kožu, čak i zimi

Koža je vrlo osjetljiva i konstantno izložena vanjskim faktorima koji isušuju i oštećuju kožu. Suha koža gubi nutrijente i tako stari, stoga je važno koristiti specifične proizvode koji obnavljaju kožu.

Već ste prekršili sve svoje novogodišnje rezolucije? Nema veze, imamo bolje ideje!

Ne zamjerajte si previše, planovi su vam ionako bili suviše ambiciozni. Umjesto dramatičnim potezima, u smjeru boljeg života krenite malim ali efikasnim koracima, uz pomoć savjeta iz knjige “Ljubav prema nesavršenom”

▲ Povratak na vrh