15 odličnih proizvoda za ujednačavanje tena

14.05.2019.

Blistav i ujednačen ten više nije nemoguća misija!

Ako ste ikada imali problematičnu kožu vjerojatno ste uspjeli pronaći rutinu koja vam odgovara i koja je smirila vašu kožu, ali postoji jedan problem kojeg se najteže riješiti, a to su ožiljci i hiperpigmentacija, a mi znamo točno što vam je potrebno da se napokon riješite i tog problema.

Kada su u pitanju proizvodi koji obećavaju ujednačavanje tena i ublažavanje napornih ožiljaka i mrlja bitno je obratiti pažnju na sastojke, a sastojci koji će vam doista pomoći u tome su retinol, vitamin C, salicilna kiselina kao i ekstrakt puževe sluzi.

U galeriji vam donosimo 15 odličnih proizvoda koji će vam pomoći u ujednačavanju tena.

Piše: A.S.

Foto: product shots / @olehenriksen

Pročitajte i...

Naša koža je veliki emotivac

Sigurno ste primijetili da se intenzivna i promjenjiva raspoloženja odražavaju na epidermi, što su fenomeni koje istražuju psihodermatologija i neurokozmetika

Tri DIY detox kupke za maksimalno opuštanje

Moćno oružje protiv svakodnevnog stresa krije se u vašim kuhinjskim ormarićima

Intervju: Jasmina Vico, celebrity skincare specijalistica s londonskom adresom

Riječanka s londonskom adresom čije kozmetičke tretmane obožavaju Jodie Comer, Saiorse Ronan i brojne druge glumice s A-liste!

Otkriven detaljan apotekarski recept za njegu kože Marilyn Monroe

U sklopu izložbe „Pink Jungle:1950s Makeup in America“, njujorški Makeup muzej jedan je dio posvetio slavnoj glumici, otkrivši tajnu njezinog savršenog tena. Mnogi jedva čekaju da lock down završi pa da doznaju što je sve Marilyn prepisao kultni dermatolog Erno Laszlo

Što je zapravo mineralna šminka?

Prednosti i mane mineralne kozmetike

▲ Povratak na vrh