37 modela promijenilo je boju kose za potrebe Marc Jacobs revije

17.09.2018.

Kosa pastelne boje obilježila je završetak Tjedna mode u New Yorku

Osim genijalne kolekcije kojom je Marc Jacobs zatvorio Tjedan mode u New Yorku, ono što je zasigurno zaintrigiralo mnoge bila se frizure koje su stvorile dojam duge pastelnih boja.

Otkrili smo da je čak 37 modela promijenilo boju kosu za potrebe revije Marca Jacobsa. Kreativni direktor Redkena objasnio je kako je ovo najveći projekt na kojem je ikada radio. Modeli su svoju prirodnu boju kose zamijenili odvažnim pastelno zelenim, plavim i roza nijansama koje su bile usklađene s odjevnim kombinacijama koje su nosile, dok je nekoliko modela za potrebe revije potpuno obrijalo glavu, a rezultati su doista očaravajući!

Piše: A.S.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Pet besplatnih beauty trikova koje morate znati

Donosimo vam jednostavne trikove koji će olakšati vašu beauty rutinu, a možda ih još niste otkrili

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

Severinina beauty tajna krije se iza branda Tripollar

Postoje oni mali momenti i vrlo važni saveznici koji pomažu kako bi se godine na vrlo učinkovit i elegantan način, jednostavno izbrisale s lica

Kako nositi raznobojne maskare i tuševe

U vremenima kada je maska koja pokriva pola lica neizostavan modni detalj, kako svakodnevni make-up malo „začiniti“ i istaknuti ono što je još vidljivo?

▲ Povratak na vrh