Alexander Wang otkrio tajnu svog blistavog tena

Alexander Wang
07.11.2016.

Dizajner voli neobične i neugodne beauty rituale

Prošloga tjedna, dizajner Alexander Wang sudjelovao je u tribini njujorškog kulturnog centra 92Y. U razgovoru s nekadašnjom izvršnom direktoricom CFDA-a, Fern Mallis, popularni dizajner nasmijao je i iznenadio prisutne svojim odgovorima.

U 11 godina otkada je lansirao vlastiti biznis, Wang priznaje, bilo je uspona i padova. “Letio bih nedjeljom navečer, došao u Pariz u šest ujutro, u devet bio u uredu i radio do osam navečer. I tako od ponedjeljka do petka. U petak bih opet sjeo na noćni let, večerao s prijateljima u New Yorku, i svako dva-tri tjedna sve tako ispočetka”, ispričao je o svom razdoblju na čelu Balenciage, i dodao “bilo je poprilično ludo. Ali, odlučio sam da je vrijeme vratiti se svom brendu i skoncentrirati se na nešto što sam iz temelja sagradio”.

About last night. @alexwangny at the @92ndstreety Fashion Icons event with @fernmallis.

Fotografiju objavljuje ALEXANDER WANG (@alexanderwangny)

No osim zabavnih i zanimljivih anegdota iz modne industrije, Wang je prisutne iznenadio i otvorenim pričama o svojim navikama. Točnije, o svojim beauty navikama.

“Kada se radi o njezi kože, prava sam diva”, započeo je iznenađujuće priznanje. “Koristim dosta posteljice i puno stvari koje mirišu kao da ne bi smjele biti na licu. Stvari koje jako peku kožu. Stvari od kojih lice bude jako crveno, ali onda se probudite iduće jutro i shvatite da izgledate nevjerojatno”.

Kada malo bolje pogledamo, Wang na svakoj fotografiji blista, a borama na njegovom 32 godine starom licu nema ni traga. Tko zna, možda je ovaj trendsetter namirisao (bolnu) budućnost mladolike kože.

Piše: N.K.
Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Alexander Wang se napokon osvrnuo na optužbe za seksualno napastovanje

Nakon što se isprva branio šutnjom pa tvrdio da su optužbe na njegov račun izmišljene, modni dizajner Alexander Wang mlako se ispričao svojim žrtvama i obećao da će se popraviti

Nižu se strašne optužbe na račun Alexandera Wanga

Sve više užasavajućih svjedočanstava o predatorskom ponašanju modnog miljenika izlazi na vidjelo...

Bella Hadid i rođendanska proslava za pamćenje!

Kako je supermodel proslavio 23. rođendan?

▲ Povratak na vrh