Bella Hadid novom bojom kose pokrenula trend “Golden hour” plave

28.03.2019.

Kako manekenki stoji nova boja?

Godinama Bella Hadid boja kosu u crnu ili čokoladno smeđu i ta stilska odluka postala je točkom razlikovanja od njezine medenasto plave sestre Gigi, a kako je izjavila Bella, i prikaz njezine “tamnije osobnosti”. Sada se vratila svojim plavim korijenima, bojom koju frizeri nazivaju “Golden hour” plava (plava koja podsjeća na zrake Sunca pri zalasku).

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mert Alas (@mertalas) on

 

Dvadesetdvogodišnjakinja je podijelila sliku na Instagramu kako bi pokazala svoju novu frizuru koji podsjeća na njezinu prirodnu boju kose. Naslov fotografije glasi: “Natrag na prljavu plavu, natrag do mojih korijena! Po @mertalasovim željama.” Nijansa je negdje između medene plavuše inspirirane južnom Kalifornijom i svjetlo smeđeg graham krekera. Boja je iznenađujuća promjena za model, a rezultat nas navodi na razmišljanje bi li se i sami odlučili za svjetliju nijansu u susret ljetnim mjesecima.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

 

Čini se da Bella i modni fotograf Mert Alas provode vrijeme zajedno u Kapadokiji u Turskoj na fotografiranju i da su tamo donijeli ovu zanimljivu odluku koja će zasigurno započeti trend među obožavateljicama Bellinog stila. I premda zasad nije otkriveno koji je povod ovom photoshootu, vrlo je vjerojatno da će uskoro biti objavljeno još fotografija modela sa zlatnom nijansom “osvijetljenom turskim suncem”, tako da ćemo moći  bolje pogledati Bellinu novu boju.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Stilske lekcije od kraljice crop topa Belle Hadid

Kako nositi crop top à la Bella Hadid

Bella Hadid progovorila o rasizmu u svijetu modelinga

Slavna manekenka u nedavnom je intervjuu otkrila s čim se suočavaju tamnoputi modeli na snimanjima i revijama, te pozvala obožavatelje da učine sve što je u njihovoj moći da diskriminacija na temelju boje kože prestane...

Celebrity restoranska etiketa: njujorška hostesa otkriva ponašanje zvijezda A-liste

Od Kylie do Beyoncé, viralni TikTok video podijelio je stroge ali pravedne ocjene s obzirom na to kako se zvijezde ponašaju kada misle da ih nitko ne vidi

▲ Povratak na vrh