Biste li se usudili isprobati LED masku za lice?

11.04.2019.

Neobičan novitet koji želimo isprobati

S listom čekanja koja se može mjeriti s Hermès Birkin torbom, brend The Light Salon u prodaju je pustio LED masku za lice, a vjerujemo da će ovaj novitet promijeniti beauty industriju.

Ova maska prilagodljiva je svakom licu jer je izrađena od mekanog silikona, prenosiva je i namijenjena za korištenje kod kuće. Također s ovom maskom nećete morati razmišljati koliko dugo je morate držati na licu jer je programirana da se ugasi nakon predviđenih 10 minuta korištenja, a sa svojim infracrvenim zrakama osvježit će vaše lice, ublažiti bore i tragove umora te hidratizirati vašu kožu.

Ova maska doista zvuči kao ostvarenje snova svih ljudi koji jednostavnu ne stižu izdvojiti vrijeme za salonske tretmane, a možete se upisati na listu čekanja i nabaviti je po cijeni od 3400 kuna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Light Salon (@thelightsalon) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Light Salon (@thelightsalon) on

Piše: A.S.

Foto: @thelightsalon

Pročitajte i...

Kako prestati dodirivati lice

Trikovi koji će vam pomoći da što manje dodirujete lice

Vrijeme je da se otarasimo ove loše navike

Pet besplatnih beauty trikova koje morate znati

Donosimo vam jednostavne trikove koji će olakšati vašu beauty rutinu, a možda ih još niste otkrili

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

Severinina beauty tajna krije se iza branda Tripollar

Postoje oni mali momenti i vrlo važni saveznici koji pomažu kako bi se godine na vrlo učinkovit i elegantan način, jednostavno izbrisale s lica

Kako nositi raznobojne maskare i tuševe

U vremenima kada je maska koja pokriva pola lica neizostavan modni detalj, kako svakodnevni make-up malo „začiniti“ i istaknuti ono što je još vidljivo?

▲ Povratak na vrh