Funky trendovi za manikure ovoga ljeta

29.07.2019.

Monokrom je out, boje i uzorci - in!

Odlučili smo trendove u manikuri sistematično podijeliti u nekoliko kategorija kako bi nam svima bilo lakše snaći se u moru šarenih noktića koje svakodnevno susrećemo na društvenim mrežama, jer kad se konačno naručimo na manikuru, teško je izabrati pa završimo na nekom sigurnom, ponekad dosadnom izboru. Odmah ćemo vas upozoriti da u ovom članku nećete naići na monokromatske trendove i selekciju boja sezone jer su ovoga ljeta u trendu sve boje te šareni, raznobojni noktići, printovi i uzorci…

 View this post on Instagram

Flower Power

A post shared by Madeline Poole (@mpnails) on

 

U slučaju da imate takav tip zanimanja da ne možete baš doći na posao s noktima oslikanima na jaje na oko, počastite se funky manikurom za godišnji odmor i priuštite si veliki osmijeh svaki put kad vam prsti uđu u vidno polje.

 

Slijede aktualni ljetni trendovi u manikuri.

  1. Inspirirano poznatim umjetničkim djelima

 

Vaši nokti zapravo predstavljaju mala slikarska platna, pa se doista ne možemo čuditi prenošenju poznatih motiva iz povijesti umjetnosti na nokte u mini varijantama.

 

  1. Tie-dye


View this post on Instagram

Tie-dye ❤️

A post shared by Naomi Yasuda (@naominailsnyc) on

 

Tie-dye uzorak idealan je za neopterećene ljetne mjesece ako želite svijetu pokazati vaše hipijevsko ljetno stanje uma, a dodatan plus je da će razbuditi vaše odjevne kombinacije.

  1. Životinjski uzorak


View this post on Instagram

Cow @itsmesamwass #nailsbymei #handpainted

A post shared by NAILS by MEI (@nailsbymei) on

 

Jedan od najpopularnijih uzoraka sezone s vaše odjeće prešao je i na vaše nokte, stoga ne shvaćajte život preozbiljno i isprobajte leopard look od glave do pete (u ovom slučaju prsta) à la Shania Twain u legendarnom spotu hita That don’t impress me much.

 

  1. Mramor

 

U slučaju da ste željni daška luksuza u vašem ljetnom izdanju preporučujemo vam mramorni uzorak na rukama ili nogama i vjerujemo da ćete se osjećati kao milijun dolara.

  1. Šareni french


View this post on Instagram

Striped tips #sallyhansenxmp rolling out in stores all month. If you find the collection send me a pic !

A post shared by Madeline Poole (@mpnails) on

 

Francuska manikura bila je skoro pa obaveza svake žene koja je držala do sebe u ranim 2000-ima, no sada, 15-ak godina kasnije, evo je opet, ovaj put u malo zaigranijem izdanju. Izaberite nekoliko nijansi iste boje ili kontrastne tonove i poželite francuskoj manikuri toplu dobrodošlicu.

 

Piše: L.H.
Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Hit ljeta: tie-dye manikura

Od boje limete i jagode pa do boje ananasa, beauty influencerice diljem svijeta na svojim noktima miksaju najsočnije sezonske nijanse za tie dye efekt, a koliko je on popularan svjedoči činjenica da je dobio vlastiti hashtag- #tiedyenails

Kakve ćemo manikure nositi ovog proljeća?

Proljetni trendovi za vaše nokte

Ovaj kozmetički proizvod potpuno nepravedno zanemarujemo

Jedini proizvod koji bi nam zimi trebao biti važniji od balzama za usne

▲ Povratak na vrh