Giorgio Armani Beauty uskoro u Hrvatskoj

Giorgio Armani Beauty
03.02.2015.

Make-up linija Giorgio Armani Beauty u Hrvatskoj će biti lansirana ovaj mjesec, ekskluzivno u parfumeriji Douglas na Trgu bana Jelačića u Zagrebu

Od haute couture do ready-to-wear kolekcija izrađenih od vrhunskih materijala, Giorgio Armani nam donosi jedinstven i prepoznatljiv potpis koji pronosi poruku da ljepota i praktičnost idu ruku pod ruku.

Armanijev modni izričaj definiraju elegancija i jednostavne linije luksuznih i profinjenih materijala. Filozofija savršenog dizajna, kod kojeg je kombinacija funkcionalnosti i ljepote jednostavno neizostavna.

Zahvaljujući stalnim inovacijama i vrhunskom umijeću korištenja boja, pomno osmišljenu dekorativnu kozmetiku branda Giorgio Armani Beauty hvale visažisti diljem svijeta. Giorgio Armani nam donosi osobnu viziju make-upa: preciznost i jednostavnost nanošenja, uz umjetničku viziju kao ključ isticanja unutarnje ljepote u punom sjaju.

 

Giorgio Armani Beauty

 

Profinjenog i luksuznog dizajna, inovativne make-up formule osmišljene su baš po mjeri za svaku ženu koja zna što želi. Nadahnuta najljepšim tkaninama i teksturama, Linda Cantello, međunarodna visažistica za Giorgio Armani Beauty, interpretira dizajnerovu avangardnu viziju make-upa i boja. Moda nikada nije bila bliže make-upu. Najbolje formule za nevjerojatne rezultate i osjetilna iskustva!

Svaki Armani proizvod kreiran je na poseban način, primjenom ekskluzivnih metoda, a predstavlja jedinstven „dress code“ za lice .

Od legendarnog Maestra – revolucionarne fusion make up teksture za lice koja nadahnuće crpi iz najtanje tkanine na svijetu, Rouge Ecstasya – ruža iz snova u kojemu su objedinjeni dugotrajnost, izniman osjećaj ugode i vatromet boja pa sve do maskare Eyes to kill za intenzivan pogled koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Make-up linija branda Giorgio Armani Beauty u Hrvatskoj će biti lansirana u veljači 2015., ekskluzivno u parfumeriji Douglas na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.

Fotografije: press

Pročitajte i...

Giorgio Armani je predstavio prvu kolekciju nakita "Haute Jewelry"

Linija je nastavak na kolekciju mode Armani Privé

Zašto Giorgio Armani modnu reviju seli u Tokio?

Uskoro u "Zemlji Izlazećeg Sunca"

Giorgiju Armaniju se ne sviđa novi Gucci

Talijanski modni dizajner, Giorgio Armani kritički se osvrnuo na Guccijevu "paradu" na Tjednu mode u Milanu

Natural beauty

Oda prirodnoj ljepoti u novoj kampanji Giorgia Armanija

Nova je Armani kampanja naslovljena "New Normal" te promovira prirodnu ljepotu zrele dobi

▲ Povratak na vrh