Kako postići seksi retro look Gwen Stefani?

26.01.2017.

Gwen Stefani je san svakog vizažiste. Pored činjenice da izgleda fantastično, ona će bez imalo straha pristati i na česta eksperimentiranja u izgledu

Od hidratantne kreme do istaknutih, crvenih usana, Gwen nosi make-up kao nitko drugi. Želite li hrabro zakoračiti na ‘divlju stranu’ i postići sexy retro stil, slijedite sljedeće upute.

Prije nanošenja make-upa, Gwen upotrebljava hidratantnu kremu i kremu oko očiju, a lagani, tekući puder utapka prvo na čelo, bradu, nos i jagodice. Lagano ih razmaže prema vanjskom rubu lica. Gwen koristi korektor za skrivanje podočnjaka, i to u vrlo malim količinama, manjih nepravilnosti na licu te kao podlogu za ruž za usne. Njezin je moto ‘manje je više’ jer previše make-upa stvara neuredan i starački izgled.

Za dramatičan izgled obrva upotrebljava smeđu olovku, a oči ističe isključivo transparentnim sjenilima koji se prelijevaju iz jedne boje u drugu. Sjenilo stavlja samo na kost ispod obrve i kistom lagano natapka kako bi dobila mek i prirodan izgled.

Za isticanje očiju Gwen koristi crnu olovku, a crtu prvo povlači s vrha unutarnjeg kuta oka i postepeno nanosi deblji sloj, oko 3 mm iznad vanjskog kuta oka, a ostatak ‘dopuni’ sa crnim tušem za oči. Zatim uviječem uvije trepavice i nanese dva sloja crne maskare, na gornje i donje trepavice.

Obraze uvijek naglašava svijetlim pink gelom. Gel prvo nanese na unutrašnju stranu ruke i koristeći se prstima nanese malu količinu malo ispod jagodične kosti te polako razmazuje prema vanskom dijelu lica.

Na Gwen su posebno uočljive njezine usne koje s ponosom ističe jarkim ruževima. No, da bi dobili glamurozni izgled Gweninih usana potrebno je prvo istaknuti ih olovkom i to sve do vanjskih rukova usana. To će im dati dubinu i definirati njihov izgled.

Kistom za nanošenje ruža Gwen obilno nanosi ruž prvo u kutove usana te ih razmazuje prema centru. Kao završni ‘touch’ na unutarnji rub ruke nanese malu količinu glossa te ga laganim potezima kista nanese preko ruža za usne, pazeći da se ne slojevi ne razmažu.

 

N. Petan

Fotografija Profimedia

Pročitajte i...

Gwen Stefani neprepoznatljiva s novom frizurom

Na što se pjevačica odvažila ovaj put?

Gwen Stefani je poput princeze iz bajke stigla kočijom na nastup u Disneyland- pogledajte tek haljinu!

Pjevačica je oživotvorila prizor iz bajke o kojem mašta svaka djevojčica

Pogledajte kako izgleda raskošan dom Gwen Stefani u Los Angelesu

Poznata pjevačica prodaje ovu raskošnu vilu za 29 milijuna dolara

Gwen Stefani pokreće vlastitu beauty liniju

Popularna pjevačica pridružuje se rastećem trendu celebrity beauty linija.

Najbolji korektori za prekrivanje podočnjaka

Donosimo vam 10 korektora uz koje ćete izgledati svježe i odmorno, čak i onda kada niste

Jedno sasvim neobično izdanje Gwen Stefani

Skoro je nismo prepoznali bez crvenog ruža i glamuroznog stylinga

▲ Povratak na vrh