Kako zaštititi kosu od neželjenih posljedica prekomjernog izlaganja suncu?

14.02.2019.

Otkrijte odlične proizvode koji će štititi vašu kosu od sunca

Svi dobro znamo da je kožu potrebno zaštititi od sunca s dolaskom toplijih dana, ali čini se da uvijek zanemarujemo kosu kojoj je isto tako potrebna zaštita. Osim što će zbog sunca vaša boja brže izblijediti i izvući neželjene crvene tonove na smeđoj kosi, sunce isto tako može isušiti i promijeniti teksturu vaše prirodne kose.

Srećom, na tržištu postoji velik broj odličnih proizvoda koji će štitit kosu od sunca, i istovremeno će poslužiti i kao sprej za raščešljavanje i zaštita od topline fena i pegle za kosu.

Za vas smo izdvojili 10 najboljih proizvoda za zaštitu kose od sunca s kojima nećete pogriješiti.

Piše: A.S.

Foto: product shots / @lucywilliams02

Pročitajte i...

Naša koža je veliki emotivac

Sigurno ste primijetili da se intenzivna i promjenjiva raspoloženja odražavaju na epidermi, što su fenomeni koje istražuju psihodermatologija i neurokozmetika

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

grey blending

Seksi sijede: Hoćete li prihvatiti trend 'gray blendinga'?

Sav potencijal srebrnog sjaja sijedih vlasi

Autentična ljepota od sada je dostupna i online

Proizvodi koji se pridružuju globalnom pokretu održive potrošnje i proizvodnje te predstavljaju primjer buđenja ekološke svijesti u kozmetičkoj industriji su proizvodi koji stoje iza holističkog projekta pod nazivom Authentic Beauty Concept (ABC)

Otkrijte 5 tajni Audrey Hepburn za bezvremensku ljepotu

Iako se kozmetika tijekom godina mijenjala, neki su savjeti ostali univerzalni

Ljepota kose počinje iz korijena – tretirajte tjeme pažljivo, kao i kožu lica

Ispucani vrhovi, tanke vlasi i beživotni uvojci loš su materijal za dobru frizuru, ali imamo plan kako ćete regenerirati svoju kosu

▲ Povratak na vrh