Koja je tajna savršene frizure Jennifer Aniston?

16.08.2018.

Frizer poznate glumice otkrio je svoje trikove

Ako ste mislili da poznate ličnosti troše ogromne svote novca kako bi postigle savršenu frizuru, varate se! Ponekad je manje doista više, a dokaz je i Jennifer Aniston čiju ležernu frizuru obožavamo oduvijek, a sada smo otkrili i koja je njezina tajna.

Dugogodišnji frizer i prijatelj poznate glumice, Chris McMillan, otkrio je koje proizvode za stiliziranje koristi na kosi Jennifer Aniston, a ono što je naglasio kao tajni sastojak savršene zaglađene frizure bez elektriciteta je proizvod  Murray’s Superior Hair Dressing Pomade.

Riječ je o proizvodu čija je cijena svega dva američka dolara. Kao drugi proizvod koji gotovo uvijek koristi naveo je Sebastian Professional Whipped Crème, pjenu za kosu čija je cijena 10 američkih dolara,. Pritom je naglasio kako je kod stiliziranja kose puno bitnije uložiti u kvalitetan fen i peglu za kosu kako biste je što manje oštetili.

Piše: A.S.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Pet besplatnih beauty trikova koje morate znati

Donosimo vam jednostavne trikove koji će olakšati vašu beauty rutinu, a možda ih još niste otkrili

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

Severinina beauty tajna krije se iza branda Tripollar

Postoje oni mali momenti i vrlo važni saveznici koji pomažu kako bi se godine na vrlo učinkovit i elegantan način, jednostavno izbrisale s lica

Što s kosom kada nemate vremena za frizera?

Manjak vremena za odlazak frizeru, ali i manjak izlazaka koji bi vas na to natjerali ne bi trebali biti izgovor za frizuru koja je izgubila formu. Donosimo par frizura koje je lako održavati čak i kada ništa ne stižete

Kako nositi raznobojne maskare i tuševe

U vremenima kada je maska koja pokriva pola lica neizostavan modni detalj, kako svakodnevni make-up malo „začiniti“ i istaknuti ono što je još vidljivo?

▲ Povratak na vrh