Kozmetički proizvodi Selene Gomez su konačno vani

04.09.2020.

Rare beauty proizvodi su stigli, a svojim korisnicama šalju divnu poruku

Kad je početkom godine Selena Gomez najavila svoju kozmetičku liniju “Rare Beauty” činilo nam se da nikad nećemo dočekati taj 3. rujna, no vrijeme je proletilo i Selenini proizvodi su konačno dostupni!

Za sad se proizvodi mogu nabaviti u Sephori ili preko službene stranice Rare Beauty, a u ponudi možete pronaći sve što bi vam moglo trebati od dekorativne kozmetike, kao i neke dodatke poput špangica i kistova za nanošenje šminke.

Misao vodilja brenda jest šminka s kojom ćete se osjećati dobro, bez da skrivate ono što vas čini jedinstvenom- jednostavna i zdrava poruka koju se u budućnosti nadamo vidjeti kod sve više i više beauty brendova.
Čestitamo Seleni i jedva čekamo isprobati!

Piše: Lana Harjaček
Fotografije: Instagram @rarebeauty

Pročitajte i...

Ne daju se iz mode: Postoji li zvijezda koja ove zime nije nosila Uggsice?

Blast from the past: jesu li Uggsice ponovno 'in' ili nikad nisu ni bile 'out'?

Kako je pop glazba spasila 2020.

2020. je odista bila užasna u svakom pogledu osim jednog — odsječeni od turneja, koncerata i medijskih obaveza, pop glazbenici bili su produktivniji no inače, a zabrane i ograničenja globalne pandemije natjerala su ih na podizanje kvalitete i inoviranje u kontaktu s publikom

Jedva čekamo isprobati liniju kozmetike koju potpisuje pop zvijezda Selena Gomez

Kad je prije pola godine Selena najavila da će lansirati vlastiti kozmetički brend te mu otkrila ime - Rare Beauty, trebalo je samo nekoliko minuta da se na njegovom Instagram profilu okupi više od milijun pratitelja. A sad znamo i točan datum kad će proizvodi ugledati svjetlo dana – 3. rujna!

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

▲ Povratak na vrh