Najbolji korektori za prekrivanje podočnjaka

23.02.2018.

Donosimo vam 10 korektora uz koje ćete izgledati svježe i odmorno, čak i onda kada niste

Korektor je apsolutni must have kozmetički proizvod jer u samo nekoliko poteza prekriva i najveće nepravilnosti. Tako je prvi je izbor žena za prikrivanje akni, ožiljaka, ublažavanje crvenila i pokrivanje tamnih krugova ispod očiju koji su prvi znak umora i iscrpljenosti.

Kako bi efekt prikrivanja bio što kvalitetniji, važno je odabrati pravilnu nijansu koja se određuje prema tipu, odnosno boji podočnjaka. Korektor u žućkastim tonovima najbolje će prekriti podočnjake koji su ljubičaste boje, narančasti tonovi korektora najbolji su za plave podočnjake, a ružičaste nijanse korektora pravilan su odabir za podočnjake zelenkaste boje.

Brojne kozmetičke kuće nude revolucionarne korektore, a mi smo izdvojili 10 najboljih iz aktualne ponude. Otkrijte ih u nastavku:

Piše: B.P.
Foto: product shots / Instagram

Pročitajte i...

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

Savjeti za prirodnu ljepotu Adut Akech

Zlatna beauty pravila slavne manekenke

Pronašli smo brendove slične kultnom The Ordinaryju

Koji još beauty brendovi nude kvalitetne, a cjenovno prihvatljive proizvode?

▲ Povratak na vrh