Nova kolekcija za aktivno opuštanje hrvatskog brenda Melon & Lime

12.10.2019.

Domaći vizionarski brend

Iz radionice Melon & Lime, domaće holističko-tehnološke tvrtke, dolazi nova kolekcija prostirki za jogu u super cool nijansama blueberry i plum. Ono što ovu prostirku zasigurno razlikuje od bilo koje druge koju ste zasad isprobali jest ugrađeni NFC čip koji služi kao ključ za aplikaciju Me time, u sklopu koje korisnici mogu pronaći ekskluzivne meditacije i vježbe za početne i napredne jogije.

Na taj način pametna prostirka svojim korisnicima olakšava samostalno vježbanje te im pomaže da redovitu tjelovježbu ubace u svoj užurbani raspored, pa čak i ako za nju mogu izdvojiti samo petnaestak minuta dnevno. Pritom imajte na umu da u povijesti planeta Zemlje i 350 000 godina postojanja Homo sapiensa nije zabilježen niti jedan jedini slučaj da je netko rekao – Joj da bar nisam danas napravio jogu.

 

 

Pokretačice brenda Jelena Šangarelo i Rebeka Vegelj među glavnim osobinama svojih prostirki ističu posebno razvijenu teksturu s prijanjajućim efektom i koja ublažava proklizavanje, a posebno su ponosne na 100% eko friendly materijal koji se može reciklirati. Njihova misija je popularizacija joge kao drevne prakse koja povezuje um i tijelo u svrhu postizanja (danas toliko podcijenjene) svjesne prisutnosti.

 

 

Uvijek se veselimo uspjehu domaćih vizionarskih brendova, a izgleda da su djevojke iz Melon & Lime pogodile savršen recept u svetom trokutu wellness i wellbeing trenda, ekološke odgovornosti te izvrsno dizajniranog proizvoda s kojeg je teško skinuti pogled. Takvu inicijativu svakako treba podržati, stoga ako ste ove godine na vrijeme počeli razmišljati o poklonima za Božić, zavirite u web shop Melon & Lime!

 

Piše: L.H.
Fotografije: Melon & Lime

Pročitajte i...

Otkrijte mračni glamur milanske vile

Villa Necchi Campiglio odiše ekscentričnim bogatstvom predratnih godina

Jogom protiv raka

Joga brand Melon & Lime i dobrotvorna organizacija “Yoga for Cancer” udružili su snage s učiteljima joge iz Njemačke, Slovenije i Hrvatske kako bi u zajedničkom online joga eventu podigli svijest o raku dojke.

Talijanske sofe za koje ćete misliti da ste ih sanjali

Trendi sofe maštovitog dizajna koje daju karakter svakom prostoru

Pet ideja kako sa stilom uklopiti žarke boje u interijer

Intenzivne boje donose živost i vedrinu u prostor, no i mogućnost da interijer postane naporan

▲ Povratak na vrh