Novi mirisni dijalog između žene i muškarca

17.07.2017.

2017. je godina za dva nova mirisa koji odražavaju suvremeni način života i obraćaju se novoj generaciji

Giorgio Armani je 1998. kreirao prve mirise za Emporio Armani, urbanu i eksperimentalniju verziju matičnog branda koji odiše mladošću, slobodom i pozitivnom energijom.

Nakon dugog niza godina, na scenu nastupaju dva nova mirisa koji odražavaju suvremeni način života i obraćaju se novoj generaciji: BECAUSE IT’S YOU & STRONGER WITH YOU.

Dva naziva – dvije fraze kojima započinje ljubavni dijalog predstavljen u nizu kratkih filmova redatelja Fabiena Constanta, u kojima glavne uloge tumače mladi i talentirani glumci Matilda Lutz i James Jagger.

Ideja je bila ispričati priču o moći ljubavi, energiji istinske povezanosti i nadahnjujućoj snazi zajedništva. O mladiću i djevojci koji se vole svakim dijelom svoga bića, o njihovoj vječnoj ljubavi. Ne o prolaznoj romansi, već o dugogodišnjoj vezi.

Mirisni duo jednake snage. Jedan, savršeno ženstven. Drugi, raskošno muževan. Komuniciraju, izazivaju i zavode jedno drugo.

Njezin je miris radostan, slastan, iskričav i jednostavno neodoljiv – poput elegantne kombinacije nerolija i zrele maline. Miris se poigrava njezinim zavodljivim moćima poput igre vanilije i mošusa, otkrivajući nevjerojatnu senzualnost.

Hrabar i upečatljiv, njezin miris izražava snažnu želju da se najdražoj osobi izjavi ljubav: BECAUSE IT’S YOU.

On je – nepredvidljiv i originalan, poput pikantnog akorda u gornjim notama – spoja kardamoma, ružičastog papra i listova ljubičice. Zrači urođenom elegancijom i mladenačkom ležernošću, koje odražava nota kadulje u srcu mirisa.

U komunikaciju unosi dozu senzualnosti, baš poput magnetično privlačnog spoja note Vanilla Jungle Essence™ i slatkog akorda kestena: STRONGER WITH YOU.

Pročitajte i...

Armani iznenadio revijom na aerodromu

Revija na avionskoj pisti

Pročišćen dizajn i moderni detalji karakterziraju Emporio Armani satove i nakit

Jesenski satovi i nakit kuće Emporio Armani istovremeno su ženstveni i moderni

Ella Eyre kao zaštitno lice parfema brenda Emporio Armani

Ella Eyre u ulozi zaštitnog lica parfema Emporio Armani

Talentiranoj engleskoj pjevačici ovo je prvi veći izlet u svijet modelinga

Calvin Harris Emporio Armani

Calvin Harris nosi Emporio Armani

Slavni Škot obožavateljice je razveselio golišavom kampanjom

Calvin Harris u novoj ulozi

Svjetska DJ senzacija i čovjek koji definira glazbene trendove novo je zaštitno lice talijanske modne kuće Emporio Armani čiji stil najbolje reprezentira

▲ Povratak na vrh