Nirvana ili Eau d’Olsen

Mary-Kate i Ashley Olsen
06.11.2013.

Parfem najpoznatijeg modno-glumačkog para sestara poigrava se svim osjetilima

Kad su blizanke Mary-Kate i Ashley Olsen prije deset godina lansirale svoj prvi teen-miris, One, a 2006. modni brend The Row, malo tko je mogao pretpostaviti da je riječ o ozbiljnom dizajnerskom dvojcu koji će neusporedivo bolje plivati modno-parfemskim nego filmskim vodama.

Sestre Olsen upravo su lansirale svoj prvi parfem ‘za odrasle’, Nirvana Black i Nirvana White, pod ‘etiketom’ jednog od svojih mnogobrojnih modnih brendova, Elizabeth and James (što su imena njihove sestre i brata).

„Željele smo da Nirvana odiše senzualnošću, da se poigrava svim osjetilima“, rekla je Mary-Kate za WWD. Svoj mirisni duet usavršavale su dvije godine, surađujući sa suosnivačicom kozmetičke tvrtke Batallure Robin Burns i potpredsjednikom Sephore Michaelom McGeeverom.

Istančan ukus najpoznatijih modnih blizanki došao je do izražaja i prilikom odabira mirisnih sastojaka. „Obožavamo esencijalna ulja, njihovi nas mirisi jako privlače. Fascinantno je koliko različitih sastojaka postoji u jednom parfemu. Najzanimljivije je kako sve te note zajedno čine savršen spoj“, objasnila je Mary-Kate.

„Uvijek mi svi govore da lijepo mirišem. Stvar je u tome da se ne radi ni o kojem parfemu posebno, nego o kombinaciji mirisa različitih kozmetičkih proizvoda“, prokomentirala je Ashley kroz smijeh donošenje svoje kozmetike (šampona, regeneratora, losiona za lice, ulja i dezodoransa) na promociju njihova parfema.

Parfemska voda Nirvana u crnom i bijelom flakonu, odnosno u prozračnijoj i opojnijoj varijanti u siječnju će se naći u Sephori diljem Sjeverne Amerike.

© Cover Media, Getty Images, press

Pročitajte i...

Mlađa sestra slavnih blizanki Olsen otkrila zašto nikad ne daju intervjue

Samozatajne blizanke nekoć su iskakale iz pašteta, a danas ih je nemoguće natjerati na intervju

5 najdražih parfema Rosie Huntington-Whiteley

Želite li mirisati kao Rosie na pravom ste mjestu

Nova playlista sestara Olsen je chill raj

Dnevna doza soula i frech popa

Shopping vodič: kožne minice

Najbolje iz highstreet i dizajnerske ponude

▲ Povratak na vrh