Izrazite ono što želite biti – mirisom

10.02.2021.

Salvatore Ferragamo predstavlja novu mušku parfemsku vodu Ferragamo Intense Leather: usmjerava pozornost na nadahnutog, prizemnog i strastvenog protagonista sadašnjosti, koji djeluje u skladu sa vlastitim pravilima i osjećajima koji izražavaju njegovu unutarnju snagu bez ikakvih strahova i žaljenja.

Koncept: Tko god želiš biti

Nakon lansiranja toaletne vode FERRAGAMO 2020. godine, nova parfemska voda razvija se i projicira miris prema intenzivnijem, odlučnijem i senzualnijem tumačenju moderne muškosti. U ovoj novoj epizodi vidimo kako Ferragamo čovjek oslobađa svoju maksimalnu energiju i hrabrost dok prihvaća novu svijest, novo svjetlo iznutra. Njegov siguran i pouzdan identitet vođen je samorazumijevanjem i snažnim pristupom koji mu omogućuje da zauzme svoje mjesto u svijetu. Otvoreniji je, ima više povjerenja i više je pragmatičan, a opet nevjerojatno šarmantan i kreativan. Svojom neustrašivošću redefinira muževnost kako bi pokazao svoju unutarnju prirodu i slijedeći ciljeve koje si je postavio, spreman je riskirati i pronaći svoj budući put slobode. Kroz filter ove duboke ljubavi prema sebi i prema životu, on se sa svijetom povezuje empatičnim i inkluzivnim pristupom koji nadilazi predrasude i stereotipe dok ljepotu vidi u raznolikosti, zajedništvu i izrazu vlastite ličnosti.

Miris

Stvoren u suradnji sa parfumerom Antoineom Maisondieuom (Givaudan), Ferragamo Intense Leather je kožno-aromatično-slana kreacija s dubokim suvremenim preokretom, poigravajući se kontrastnim notama blistavosti i zavođenja. Svježa duša mandarine isprepliće se sa živopisnim zrnima ružičastog papra dok travasti magnetizam absoluta muškatne kadulje zarobljava osjetila. Čisti osjećaj intimne autentičnosti izranja iz rijetkog srca stapajući sočne naglaske note jabuke Annurca s cvjetnom elegancijom đurđice i irisa. Onda su, svijetli mošus i mineralno slani aspekt hrastove mahovine proširili još veći kontrast prije nego što su sceni prepustili Ferragamo Intense Leather Exclusive akord, koji je također predstavljen u FERRAGAMO kompoziciji kao jedinstveni znak ravnoteže ove modne kuće između zanatskog talenta i karizmatične privlačnosti.

Kampanja

Kreativni direktor je Paul Andrew, a mladi glumac Hero Fiennes Tiffin ponovo je zvijezda kampanje za novi muški miris FERRAGAMO INTENSE LEATHER.

Foto: press

Pročitajte i...

Probudite strast uz neodoljivu notu vatre parfema Attraction Desire

Attraction Desire mirisi za nju i njega kreirani su da dijele istu notu vatre kako bi probudili čula i otkrili neočekivana iskušenja

Opojni mirisi gina i konjaka - Angels’ Share and Roses on Ice

The Liquors su nova obitelj mirisa brenda Kilian Paris kojima osnivač Kilian Henessy želi odati počast svojim korijenima, kao potomak francuske obitelji poznate po proizvodnji konjaka i svojim mirisima dočarati kako se noć pretvara u zoru.

Dokumentarni film o briljantnom Salvatoreu Ferragamu potpisuje Luca Guadagnino

Film o ikoničkom dizajneru upravo je imao premijeru na festivalu u Veneciji

5 najdražih parfema Rosie Huntington-Whiteley

Želite li mirisati kao Rosie na pravom ste mjestu

▲ Povratak na vrh