Ova pametna aplikacija može pomoći u dijagnosticiranju akni

18.04.2019.

Kada upala znači nešto više?

Akne su problem s kojim se bori čak do 40 posto odraslih osoba, no kronično, upalno stanje kože može biti notorno teško samodijagnosticirati jer je termin “akna” često i netočno korišten za opisivanje svega od hormonske bubuljice do kroničnih cista.

 

 

Sada vam novi alat može pomoći da utvrdite ozbiljnost vaših nepravilnosti, što znači da možete preuzeti kontrolu nad problemima s kožom i napraviti informirani izbori kada kupujete preparate za njegu kože ili tijekom posjeta dermatologu.

 

 

Spotscan uređaj, koji je stvorio francuski brand La Roche-Posay za osjetljivu kožu, koristi patentirani algoritam za ocjenjivanje vaše kože od ‘0’ do ‘4+’ korištenjem GEA sustava dermatološkog ocjenjivanja, uspoređujući ga s više od 6.000 slika svih etničkih skupina koje su pregledali dermatolozi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by La Roche-Posay UK&I (@larocheposayuki) on Apr 16, 2019 at 12:50pm PDT

 

U i što je još bolje, aplikacija namijenjena za njegu kože je besplatna i može joj se izravno pristupiti putem telefona.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia/ La Roche Posay

Pročitajte i...

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

Savjeti za prirodnu ljepotu Adut Akech

Zlatna beauty pravila slavne manekenke

Pronašli smo brendove slične kultnom The Ordinaryju

Koji još beauty brendovi nude kvalitetne, a cjenovno prihvatljive proizvode?

▲ Povratak na vrh