Prirodni dezodoransi koji doista djeluju

28.04.2019.

Prirodna zaštita od znojenja koja je ujedno i učinkovita

Usudili bismo se reći da ne postoji osoba koja može svoj dan zamisliti bez dobrog dezodoransa, ali zasigurno ste već primijetili negativne učinke koje jaki dezodoransi i antiperspiransi imaju na našu kožu. Najčešće su prepuni kemijskih sastojaka koji sprječavaju znojenje, a mogu dovesti do iritacija kože, začepljena pora i crvenila.

Iako sve više brendova pokušava stvoriti zaštite od znojenja bez aluminija i alkohola, njihovi proizvodi i dalje sadrže brojne kemijske sastojke, stoga smo mi skloniji potpuno prirodnim varijantama koje su danas jednako učinkovite.

Osim što će spriječiti znojenje na prirodan način, prirodni sastojci ovih dezodoransa njegovat će vašu kožu i neće začepiti pore, u nastavku otkrijte izbor 15 najboljih koji provjereno djeluju.

Piše: A.S.

Foto: product shots / @dr_organic

Pročitajte i...

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

Savjeti za prirodnu ljepotu Adut Akech

Zlatna beauty pravila slavne manekenke

Pronašli smo brendove slične kultnom The Ordinaryju

Koji još beauty brendovi nude kvalitetne, a cjenovno prihvatljive proizvode?

▲ Povratak na vrh