Ruž ili sjajilo – što odabrati?

24.03.2017.

Vrijeme je za proljetnu obnovu kozmetičke torbice

Pred velikom ste dilemom – u kojim prigodama, bez obzira što više volite, odabrati ruž ili sjajilo za usne?

Evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da se odlučite, a ako ni nakon što ih pročitate niste još uvijek sigurni – preostaje vam samo da kombinirate oboje!

  • Ruževi se doziraju ovisno o prigodi, ako je u pitanju neka svečanost onda je najbolji prijedlog crvena nijansa ruža kojoj ženi daje eleganciju, zavodljivost te profinjenost, uz crveni ruž potrebna je još samo maskara i vaš make up je kompletan!
  • Za one koje sebe ne vide sa crvenim ružem predlažemo nijanse rozih ili neutralnih tonova te ruževe boje kože – za dnevni look možete koristiti olovku i sjajilo u sličnoj ili istoj nijansi, a za večernji olovku i ruž!
  • Uvijek odaberite hidratantne i postojane ruževe bez obzira u kojim ćete ih prigodama nositi.
  • Kada je o klasičnim sjajilima riječ oni mogu vizualno povećati usnice ako u sebi sadrže sitne svjetlucave čestice, a uvijek su nepogriješiv odabir za večernje izlaske.
  • Volite li sjajila ne bojte se promjena te ne robujte navici – usudite se eksperimentirati jer nikad ne znate što ćete otkriti, možda neku novu ženu koja se skrivala u vama!

N. Petan
Fotografije Getty Images

Pročitajte i...

Beauty tajne: ovo eterično ulje sastavni je dio skincare režima Meghan Markle

Omiljeno rješenje bivše vojvotkinje u borbi protiv akni

Maskara, ali savršena

Pitali smo vizažiste da nam (napokon) objasne kako najbolje nanijeti maskaru, i evo što smo saznali

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

Kada, kako i zašto: glavna pitanja o noćnoj njezi lica

Koja je razlika između dnevnih i noćnih krema?

▲ Povratak na vrh