Sedam beauty proizvoda koje možete držati na poslu

07.05.2018.

Većinu svog dana provedemo na poslu zato je važno sa sobom uvijek imati i važne stvari

Kad kažemo da beauty proizvode treba držati na poslu, ne mislimo na cijelu beauty rutinu od 10 koraka, već na male proizvode koji nam dobro dođu u kriznim trenutcima.

Neovisno o tome trebate li odjuriti na sastanak, osvježiti se na poslu ili pak otići na formalnu večeru, ovi će vam proizvodi uvijek biti pri ruci i spasiti stvar kad je to najpotrebnije. Otkrijte ih u nastavku:

Kvalitetan ruž

Dobar ruž odmah podiže cijeli izgled bez obzira na to nosite li ikakvu drugu šminku tog dana. Držite kvalitetan crveni ruž uvijek pri ruci za hitne situacije.

Korektor

Korektor u trenu može “probuditi” umorne oči i osvježiti lice tijekom napornog radnog dana. Zato je savršen beauty proizvod koji mora imati svoje mjesto na radnom stolu.

Prozirna maskara

S prozirnom maskarom ćete brzo otvoriti umorne oči, a nećete trebati paziti da je ne razmažete ili brinuti da će se razmrviti i ostaviti trag ispod očiju ili na kapcima.

Krema za ruke

Starenje se često prvi vidi upravo na rukama zato uvijek držite kremu za ruke blizu i mažite ruke redovito.

Balzam za usne

Kao i krema za ruke, balzam za usne bi vam uvijek trebaju biti pri ruci jer nema ničeg ljepšeg od zdravih i njegovanih usana.

Dezodorans

Za maleni dezodorans u torbi uvijek ima mjesta, a i on je jedan od onih proizvoda koji u trenu spašavaju stvar kad je to najpotrebnije.

Termalna voda u spreju

Ako na posao dolazite nakon treninga ili se tijekom radnog dana jednostavno umorite, termalna voda u spreju je sve što vam treba. Dolazi i u malim pakiranjima, a u trenu će vas razbuditi, smanjiti crvenilo i osvježiti lice.

Piše: N.B.
Foto: @lucywilliams02

Pročitajte i...

Pet besplatnih beauty trikova koje morate znati

Donosimo vam jednostavne trikove koji će olakšati vašu beauty rutinu, a možda ih još niste otkrili

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

Severinina beauty tajna krije se iza branda Tripollar

Postoje oni mali momenti i vrlo važni saveznici koji pomažu kako bi se godine na vrlo učinkovit i elegantan način, jednostavno izbrisale s lica

Ovo će svaka dama poželjeti u svojoj poslovnoj torbi

Kad razmišljate o najboljim načinima nadogradnje računala, vjerojatno ne razmišljate mnogo o mišu. I ako mislite da su svi isti, varate se.

Kako nositi raznobojne maskare i tuševe

U vremenima kada je maska koja pokriva pola lica neizostavan modni detalj, kako svakodnevni make-up malo „začiniti“ i istaknuti ono što je još vidljivo?

▲ Povratak na vrh