Što se dogodi kada se spoje Puma i Maybelline?

23.01.2019.

Još jedna neočekivana suradnja u svijetu ljepote

Kada smo mislili da smo vidjeli sve, pojavila se neobična suradnja sportskog brenda Puma i beauty velikana Maybelline! Riječ je o limitiranoj kolekciji koja stiže u prodaju u veljači ove godine, a navodno je riječ o kolekciji šminke prilagođenoj aktivnom sportskom načinu života.

Kolekcija se sastoji od ruževa za usne u neodoljivim nijansama boje kože, ljubičaste, roze i narančaste,a tu su i sjajna metalik sjenila za oči kao i highlighter.

Iako nas je ova suradnja iznenadila i teško nam je zamisliti da bi netko nosio ove proizvode za odlazak u teretanu, svakako ih jedva čekamo isprobati.

Piše: A.S.

Foto: Maybelline

Pročitajte i...

Pet besplatnih beauty trikova koje morate znati

Donosimo vam jednostavne trikove koji će olakšati vašu beauty rutinu, a možda ih još niste otkrili

Strah od starenja

Davno ste odlučili dostojanstveno se prepustiti učinku vremena, ali niste ni primijetili kad ste počeli popuštati pod pritiskom okoline i zdvajati nad svojim odrazom. Jeste li svjesni razlike između vaše slike o sebi i načina na koji vas vide?

Severinina beauty tajna krije se iza branda Tripollar

Postoje oni mali momenti i vrlo važni saveznici koji pomažu kako bi se godine na vrlo učinkovit i elegantan način, jednostavno izbrisale s lica

Kako nositi raznobojne maskare i tuševe

U vremenima kada je maska koja pokriva pola lica neizostavan modni detalj, kako svakodnevni make-up malo „začiniti“ i istaknuti ono što je još vidljivo?

Tri DIY detox kupke za maksimalno opuštanje

Moćno oružje protiv svakodnevnog stresa krije se u vašim kuhinjskim ormarićima

▲ Povratak na vrh