Sve što trebate znati o Madonninoj liniji za njegu kože MDNA Skin

28.09.2017.

Pjevačica je provela puno vremena pažljivo razvijajući liniju proizvoda za njegu kože koja je nastala iz njezinih osobnih potreba

Popularna pjevačica Madonna prije tri godine predstavila je u Japanu svoju liniju za njegu kože, MDNA Skin, a sada je otkriveno da linija ovih proizvoda, nastalih iz osobnih potreba pjevačice, napokon dolazi i u SAD. Pjevačica je otkrila što ju je motiviralo za stvaranje ove beauty linije.

“Jedan od najvećih problema koji sam imala bilo je pronalaženje proizvoda za lice na koje mogu staviti šminku, a potom izaći na pozornicu i znojiti se pod svjetlima reflektora”, rekla je Madonna i dodala: “Dok sam plesala i pjevala i ljudi su skakali oko mene, kosa mi je padala na lice i šminka mi je nestajala s lica. Htjela sam stvoriti nešto što bi odgovaralo svim tim elementima i izazovima”.

Pjevačica u svojoj kolekciji beauty proizvoda ima i masku od gline za stražnjicu Chrome Clay, a njezino objašnjenje je vrlo jednostavno. “Imate kožu na stražnjici. Zar drugi ne gledaju u nju? I stražnjica ima publiku. Barem jednu osobu!” 

Ipak, najdraži Madonnin proizvod iz kolekcije je tonik za lice Rose Mist s mirisom ruže koji pomaže revitalizirati kožu i dati joj svježi izgled. Pjevačica je jednom prilikom izjavila da bi njega nosila na pusti otok kad bi mogla odabrati samo jedan proizvod, što ne čudi s obzirom na to da je za ovaj tonik isprobala 50 različitih mirisa ruže kako bi pronašla onaj savršeni.

Najbolji pokazatelji uspjeha pjevačici su njezina djeca. “Kada moj 17-godišnjak dođe k meni i kaže: ‘Mama, ponestalo mi je proizvoda MDNA Skincare, možeš li mi donijeti još?’, znate da ste stvorili nešto sjajno”, rekla je Madonna.

Piše: B.P.
Foto: Getty Images

Pročitajte i...

Kožna jakna: Povijest jednog odjevnog komada

Od borbenih aviona preko leđa zločestih momaka do stilske klasike

Kada, kako i zašto: glavna pitanja o noćnoj njezi lica

Koja je razlika između dnevnih i noćnih krema?

Kako zaštititi kožu lica od plave svjetlosti koju emitiraju digitalni uređaji?

Saznali smo sve o tome kako sačuvati blistav i svjež ten sad kad provodimo više vremena pred ekranima

Jedina tri sastojka koje naša koža zaista treba u beauty rutini

Stručnjaci ih nazivaju «the big three» kozmetike

Sve što trebate znati o ulju od mrkve

Otkrivamo prednosti prirodnog lijeka za kožu i kosu

7 mudrosti o blagodatima starenja od žena koje to rade sa stilom

“Darling, learn these two words: Fuck. Off.” - Helen Mirren

▲ Povratak na vrh