Otkrili smo skriveni talent Caro Daur!

07.04.2020.

Ostajemo u kući i vježbamo uz workout videe na njezinom YouTube kanalu!

Nije tajna da obožavamo modni stil influencerice Caro Daur. Ova djevojka iz Hamburga redovito nas osvaja svakim novim outfitom za posjete revijama modnih tjedana ili najcool partyima. Inspirirali su nas i lookovi koje je objavljivala na svojoj Instagram stranici, na radost milijuna sljedbenika.

Caro Daur u Parizu

Kao i svi mi, i Caro se ovih dana povukla u izolaciju, te vrijeme provodi u obiteljskoj kući okružena obitelji. Iako i dalje objavljuje fotografije modnih kombinacija (koje su dakako, primjereno situaciji, puno opuštenije nego li su to bili njeni uobičajeni stylinzi), primjetili smo i mnogo postova u kojima se posvetila svojoj drugoj strasti – treninzima i vježbanju. Naime, manje je poznato da osim ljubavi prema modi, ova ekonomistica ( završila je Business fakultet u rodnoj Njemačkoj), posjeduje i veliki afinitet za svakodnevno vježbanje, koje uz trenere prakticira od malih nogu te kojim održava odličnu formu. Znanje koje je stekla kroz godine treniranja sada je odlučila podijelitii s obožavateljima diljem svijeta. Videe na vlastitom YouTube kanalu počela je objavljivati još prije 5 mjeseci, a posljednjih tjedana intenzivirala je učestalost uploadanja novih workouta, te im se u Stay at home danima planira više posvetiti. Simpatična Caro kreirala je workoute za koje ne trebamo opremu pa ih svatko od nas može lako izvoditi u udobnosti vlastitog doma. Carine vježbe variraju u duljini te intenzitetu, te su posvećene određenim dijelovima tijela, ili pak full body workoutu. Sedam minutnu vježbu za područje abdomena lako smo slijedili, a 22 minutni HIIT full body workout vjerojatno će oduševiti cure koje su naučene na svakodnevno vježbanje.

Ne treba niti ponavljati koliko je vježbanje važno za podizanje imuniteta te očuvanje dobrog raspoloženja, pa svakako preporučamo da posjetite Carinu youtube stranicu te isprobate ove zabavne i jako korisne vježbe!

Piše: Jasna Rausavljević

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Koliki je zapravo rok trajanja šminke?

Kladimo se da ste svoju maskaru trebali već odavno zamijeniti....

Bella Hadid i Chiara Ferragni otkrile su Tik Tok

Fashionistice su u izolaciji otkrile Tik Tok

Pogledajte naš izbor najzabavnijih videa koje su kreirale cure iz modnog svijeta

«Intuitivno jesti»: šuplja formula ili wellness revolucija?

Novi nutricionistički trend temelji se na tome da – jedemo što god želimo! Kako funkcionira?

Kako prestati dodirivati lice

Trikovi koji će vam pomoći da što manje dodirujete lice

Vrijeme je da se otarasimo ove loše navike

▲ Povratak na vrh