Otkrili smo skriveni talent Caro Daur!

07.04.2020.

Ostajemo u kući i vježbamo uz workout videe na njezinom YouTube kanalu!

Nije tajna da obožavamo modni stil influencerice Caro Daur. Ova djevojka iz Hamburga redovito nas osvaja svakim novim outfitom za posjete revijama modnih tjedana ili najcool partyima. Inspirirali su nas i lookovi koje je objavljivala na svojoj Instagram stranici, na radost milijuna sljedbenika.

Caro Daur u Parizu

Kao i svi mi, i Caro se ovih dana povukla u izolaciju, te vrijeme provodi u obiteljskoj kući okružena obitelji. Iako i dalje objavljuje fotografije modnih kombinacija (koje su dakako, primjereno situaciji, puno opuštenije nego li su to bili njeni uobičajeni stylinzi), primjetili smo i mnogo postova u kojima se posvetila svojoj drugoj strasti – treninzima i vježbanju. Naime, manje je poznato da osim ljubavi prema modi, ova ekonomistica ( završila je Business fakultet u rodnoj Njemačkoj), posjeduje i veliki afinitet za svakodnevno vježbanje, koje uz trenere prakticira od malih nogu te kojim održava odličnu formu. Znanje koje je stekla kroz godine treniranja sada je odlučila podijelitii s obožavateljima diljem svijeta. Videe na vlastitom YouTube kanalu počela je objavljivati još prije 5 mjeseci, a posljednjih tjedana intenzivirala je učestalost uploadanja novih workouta, te im se u Stay at home danima planira više posvetiti. Simpatična Caro kreirala je workoute za koje ne trebamo opremu pa ih svatko od nas može lako izvoditi u udobnosti vlastitog doma. Carine vježbe variraju u duljini te intenzitetu, te su posvećene određenim dijelovima tijela, ili pak full body workoutu. Sedam minutnu vježbu za područje abdomena lako smo slijedili, a 22 minutni HIIT full body workout vjerojatno će oduševiti cure koje su naučene na svakodnevno vježbanje.

Ne treba niti ponavljati koliko je vježbanje važno za podizanje imuniteta te očuvanje dobrog raspoloženja, pa svakako preporučamo da posjetite Carinu youtube stranicu te isprobate ove zabavne i jako korisne vježbe!

Piše: Jasna Rausavljević

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

marilyn monroe

Kako je Marilyn Monroe održavala svoju figuru pješčanog sata?

Jesu li savjeti jedne od najljepših žena svih vremena primjenjivi danas?

Detoksikacija nakon Uskrsa

Donosimo vam savjete kako se vratiti u formu nakon Uskrsa

Provjerite trebate li baciti cijeli neseser: Koliki je zapravo rok trajanja šminke?

Kladimo se da ste svoju maskaru trebali već odavno zamijeniti....

Ovo su četiri vježbe koje biste prema Harvardovoj studiji trebali ponavljati svaki dan

Vježbe koje će usporiti proces starenja i poboljšati generalno zdravlje

Početničke pogreške pri skidanju kilograma

Ako se želite vratiti u formu ovo su stvari na koje morate pripaziti

Evo kako da vaša forma preživi božićno prejedanje!

Fitness influenceri su podjelili nekoliko savjeta

▲ Povratak na vrh