Ljeto se bliži, a vi izbjegavate ogledalo? Vježbajte kao Beyonce i Mark Wahlberg u F45

26.02.2021.

Znate li da u Zagrebu postoji dvorana Marka Wahlberga za funkcionalne treninge?

Pandemija je potrajala, uz posao i slabo kretanje dolazi i nepravilna i neujednačena prehrana, a forma je sve lošija. Samim time, pada i samopouzdanje, osjećate se nesigurno, izbjegavate ogledalo, a ljeto se bliži.

No, vašim mukama može biti kraj. Znate li da u Zagrebu postoji dvorana Marka Wahlberga za funkcionalne treninge? Mark Wahlberg poznat je po isklesanom tijelu, a za to je dijelom zaslužan i njegov sustav treninga koji u svega 45 minuta izgori 700 do 1000 kalorija. I da, dobro ste pročitali da trening u studiju F45 traje svega 45 minuta, to je i jedna od temeljnih postavki koncepta, a F se odnosi na funkcionalni trening. F45 je posebno dizajniran kako bi omogućio funkcionalni trening cijeloga tijela, a pritom povećao razinu energije kroz dan, poboljšao metabolizam, snagu i izdržljivost. Timska atmosfera u F45 pomaže članovima da naprave promjenu u svom životu koja nije samo fizički izgled, nego razvija i vaš karakter.

Franšiza F45 nastala je 2013. godine u Sydneyju u Australiji, a do sad se proširila na gotovo 2000 poslovnica po cijelome svijetu. To i ne treba čuditi, jer koncept 45 minutnog fitnessa su prigrlile zvijezde poput Beyonce, Davida Beckhama, Mile Kunis i Hugha Jackmana, uz suvlasnika Mark Wahlberga.

Zagrebački studio nalazi se u Radničkoj ulici, a nekoliko trenera koji stoje na raspolaganju svim vježbačima kontroliraju da izvođenje vježbi prolazi u najboljem redu.

”Godina je bila iznimno izazovna, nedugo nakon otvorenja imali smo poplavu, a zatim i drugu, pa dva ‘lockdown-a’. Međutim, to nas nije zaustavilo da nastavimo ulagati u još bolje uslugu. Renovirali smo studio, osvježili ga i opet smo dostupni svim klijentima. Sprave i stanice za vježbanje su nam posložene u ‘kvadratni’ oblik, tako da svaka osoba ima svoj prostor u kojem vježba. Time se ne dijele sprave sa ostalim članovima, svatko nakon treninga dezinficira svoju stanicu čime smo osigurali sve epidemiološke mjere, a i više od traženog.” rekao je Mihael Sviben, vlasnik F45.

Više nema opravdanja za lošu formu, pokušajte odvojiti 45 minuta i vježbajte kao Mark Wahlberg i Beyonce, tijelo će vam biti zahvalno.

Foto: John Pavlish

Pročitajte i...

adidas beyonce

adidas inspirira ljude diljem svijeta: Ništa nije nemoguće

adidas danas lansira novu ekskluzivnu brend kampanju 'Impossible is Nothing' u kojoj će poznate osobe iz svijeta sporta, glazbe, showbiza, YouTubea i Instagrama poručiti ljudima da ništa nije nemoguće. Ovom kampanjom omiljeni sportski i lifestyle brend ponovno svijetu šalje poruku da sport ima moć promijeniti živote i da na život treba gledati s optimizmom.

beyonce

Vrijeme je da pronađete onaj lančić sa svojim imenom. Jer Beyoncé tako kaže

Carrie ih je pretvorila u trend, Bey ih je digla na novu razinu

marilyn monroe

Kako je Marilyn Monroe održavala svoju figuru pješčanog sata?

Jesu li savjeti jedne od najljepših žena svih vremena primjenjivi danas?

zerina akers

Beyonceina stilistica pokrenula novu shopping platformu

Kako je profil na Instagramu spojio aktivizam i biznis

Beyoncé pokazala kako nositi denim na denim ovog proljeća...

...a mi smo odabrali 15 high-street komada kojima smo rekreirali njen dizajnerski look!

Renesansa zloglasne 'F-word'

Sestrinstvo je odavno feministički ideal, no kako se borba tijekom desetljeća granala, neki sestrinski podmlaci počeli su se brutalno sudarati. U svjetlu recentnih okršaja i suvremenih izazova Ana Fazekaš pita se je li riječ o neminovnim sestrinskim svađama ili je vrijeme da se stari ideali iz korijena preispitaju?

▲ Povratak na vrh