Badići u sportskom duhu dominiraju ovog ljeta

24.06.2019.

Popularni brend predstavio sjajnu novu kolekciju

Super popularni brend Solid & Striped, poznat po fantastičnim kupaćim kostimima, u suradnji je s modnim brendom RE/Done predstavio kampanju za svoju novu kolekciju kupaćih kostima koji će ovog vrućeg ljeta pred nama dominirati plažama, ali i bespućima Instagrama.

 

U ljetnoj viziji brendova Solid & Striped i RE/Done dominiraju badići u sportskom duhu što će posebno obradovati sve one koji se tijekom ljeta vole baviti različitim sportskim aktivnostima (a ne samo izležavati na plaži) pa traže badić koji je posebno udoban i prikladan za uživanje u pokretu.

 

 

Osim udobnosti, brendovi nisu zanemarili niti estetiku pa badići predviđeni za ovo vruće ljeto odišu posebnom retro vibrom i pritom, jasno, izgledaju vrlo chic. Inspiraciju su za svoju novu kolekciju brendovi pronašli u kultnom Woodstocku, ali i u cool surferskim “opravicama” savršenima za dan proveden na valovima.

 

 

Pritom nisu zanemarili ponuditi široku paletu modela pa će se u novoj kolekciji zasigurno pronaći ponešto za svakoga. Dugi i vrući ljetni dani pred nama bit će savršeni uz ovako dobar bikini. I ništa više nam ne treba!

 

Piše: T.L.
Fotografije: Solid&Striped

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh