Cardi B izgleda sjajno u Zigmanovoj kreaciji

26.11.2019.

Nova suradnja domaćeg dizajnera i poznate reperice

Da se hrvatski dizajner Juraj Zigman probio u sam vrh svjetske celebrity elite dokazuje još jedna suradnja s zvijezdom A liste. Njegove su kreacije ranije nosile pjevačice Nicki Minaj, Cheryl Cole, Bebe Rexha i Rita Ora, a ovaj put Cardi B krade pažnju u korzetu sa Zigmanovim potpisom. Radi se o stylingu za božićnu reklamu za Pepsi u kojoj Cardi nosi ledeno plavo korzetirano odijelo sa srebrenim detaljima i futurističkim štihom, a uz Zigmanovu kreaciju styling je nadopunjen bijelom bundom Duckie Conffeti i cipelama Jessice Rich.
Slavna američka reperica i domaći dizajner već su jednom prilikom surađivali i to kad je Zigman bio zadužen za kozetirano odijelo u spotu Writing on the Wall.

Čini se da je Zigman postao referentna točka za ekstravagantne korzete svjetskih estradnih zvijezda, pa se vjerujemo da će se dobar glas proširiti i osigurati mu još velikih suradnji. Reklamu i cjelokupni styling možete pogledati u nastavku.

Piše: L.H.

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Vraća li se kultna kratka frizura Linde Evangeliste u modu?

Dua Lipa i JLo vraćaju devedesete na naslovnice

Cardi B u pohodu na velike ekrane

Nakon pojavljivanja u manjoj ulozi uz JLo i Constance Wu u filmu "Hustlers", Cardi je spremna zasjati u glavnoj ulozi

Ultimativni soundtrack za 2021: 12 glazbenih albuma za kojima naše uši žude

Što se nalazi na listi najiščekivanijih muzičkih izdanja koja će obilježiti godinu?

Cardi B - žena godine?

Cardi B hejterima odgovorila u svom stilu

Kako zvijezde nose vintage

Nisu baš prekrojene bakine haljine...

Cardi B se razvodi. Zar je itko sumnjao da će se to desiti?

Kad je u listopadu 2017. oslikala svoje nokte njegovim likom, svi smo bili ganuti. Kakva “off romantika”, taman po ukusu glazbene dive i njezinog odabranika Offseta. Srećom pa se lak za nokte lakše skida od tetovaže jer ta je romansa nakon tri turbulentne godine došla svom kraju. Nadamo se

▲ Povratak na vrh