Chic 20-ih: Priyanka Chopra u čipkastoj poslovnoj kombinaciji u New Yorku

04.09.2019.

I za posao i za happy hour

Slava i obožavanje Priyanke Chopra u Indiji odavno se pretvorilo u format nacionalne ljubavi. Bollywoodska diva nadahnjuje, a njen ženstveni izgled kopiraju milijuni indijskih djevojaka. Priyanka se pod vodstvom stilista oslanja na ženstvene siluete, pa haljine, suknje, senzualne bluze i stroge jakne prevladavaju u njenoj garderobi.

 

 

Jučer, 3. rujna, u New Yorku indijska ljepotica je primijećena u društvu majke. Chopra se pojavila u čipkastoj kombinaciji, koja podsjeća na chic 20-ih prošlog stoljeća. Dopunila je look mini torbom s lancima i bijelim salonkama s remenom, a uz haljinu je nosila izduženi klasični sako kakav ćemo često viđati u nadolazećoj sezoni. Midi suknje i oversized sakoi u istoj boji, ali različitim nijansama, ove sezone biti će jedan od glavnih komada svake poslovne kombinacije, a u njima se možete osjećati ugodno i na popodnevnom druženju poslije posla. U nastavku, inspirirajte se Priyankinim outfitom.

 

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Samantha Burkhart: od slikarice do stilističke zvijezde

Upoznajte ženu s kojom je Billie Eilish savršeno modno kliknula... iako ju je jednom pokušala "uvući" u haljinu

Kako celebovi nose must-have komad sezone

Za ovaj vječni klasik isplati se pronaći mjesta u garderobi

Najveća stilska transformacija desetljeća

Kim Kardashian prije i poslije Kanyea

Anine Bing je naša ovotjedna stilska inspiracija

Stilska inspiracija: Anine Bing

Dizajnerica svevremenskog stila najbolja je reklama za vlastiti brend

Modnih deset s Natašom Janjić Medančić

Je li u ovom našem new normal stanju - pandemije i postpotresnih zagrebačkih prizora, uopće „politički koreketno“ nekog gnjaviti pitanjima o stilu i modi? Posebno nekog poput Nataše, kome je u potresu stradao dom. Christian Dior je davno konstatirao kako nam je upravo u ružnim trenucima ljepota najpotrebnija, a Nataša se s tim slaže te dodaje:  i malo humora!

▲ Povratak na vrh