Diesel u znak protesta obrisao svoj Instagram profil

06.09.2017.

Brend Diesel obrisao je sadržaj svog Instagram profila kako bi naglasio svoj negativan stav prema perfekcionizmu, ali i pokrenuo sjajnu marketinšku kampanju

Diesel je upravo napravio korak naprijed ustavši protiv perfekcionizma na najbolji mogući način.
U današnjem svijetu vladavine društvenih mreža, Diesel je obrisao sadržaj svog Instagram profila.

Razlog tome bilo je to što brend navodno ne može podnijeti opsjednutost savršenstvom, a iza svega se krije pomno osmišljena marketinška strategija.

U izjavi za medije priopćili su da je Diesel umoran od savršenih i nerealnih objava na društvenim mrežama te da su donijeli hrabru odluku i obrisali sve objave na Instagramu.

Također su dodali kako smatraju da je savršenstvo dosadno, posebno na Instagramu na kojemu svi traže savršenstvo, savršenu fotografiju, savršen život, dok su oni umorni od toga pa su odlučili izbrisati sve za nesavršen novi početak.

Time su definitivno postigli da svi danas o njima pričaju, no hoće li taj nesavršen novi početak za Diesel utjecati na njihovu prodaju pokazat će vrijeme.

Piše: Pola Križevac
Foto: Screenshot/Diesel Instagram

Pročitajte i...

Galerija: pogledajte što sa Story kuponima možete platiti 40 posto manje

Od danas vas očekuje Story Shopping Fest u kojem ćete ostvariti popust do 40% na odabrane artikle

It spoj: sokne & sandale

Trend popularan 40-ih i 50-ih godina prošlog stoljeća opet je in ovog proljeća i, složit ćete se, savršeno pristaje nestabilnoj vremenskoj prognozi

Tema novih (i posljednjih) Stilskih Vježbi je...

Hint: Ne bi bilo loše skoknuti do njegovog ormara

Kaia Gerber glumi u glazbenom videu koji je režirala Cara Delevingne

Poznata britanska manekenka i glumica režirala je spot za pjesmu „Crying In The Mirror“ američke pjevačice Rainey Qualley, poznatije pod pseudonimom Rainsford, a glavnu ulogu glumi njihova prijateljica Kaia Gerber. Rezultat? Ocijenite sami!

▲ Povratak na vrh