Dior predstavio hit šešire sezone

09.10.2019.

Opet nosimo 'bucket hats'

Kada je kolekcija modne kuće Dior za sezonu jesen/zima 2019. prošetala pistom u Parizu, mnogi su modni insideri u prvim redovima revije primijetili jedan posebni modni dodatak – bucket hat. Bilo je posve jasno kako će upravo taj asesoar osvojiti srca trendseterica i postati jednim od najpoželjnijih trendova hladne sezone.

Šeširi su privukli mnogo pažnje fashionistica i modnih urednica, a sada su spomenuti modni dodaci s Diorovim potpisom konačno dostupni za kupnju. Kreativna direktorica kuće Dior, Maria Grazia Chiuri, inspiraciju za najnoviju kolekciju pronašla je u supkulturi Teddy Girls, a ona je i svojevrsna posveta Stephenu Jonesu, poznatom britanskom dizajneru šešira koji je često surađivao s pariškom modnom kućom stvaraju fantastične kreacije. Diorovi bucket hats dolaze u nekoliko različitih modela, ukrašeni kariranim uzorkom, u crvenoj, zelenoj i sivoj boji. Šeširi se također mogu nositi na dvije strane te su ukrašeni delikatnim mrežicama što ih čini savršenim, vrlo luksuznim dodatkom za hladnu sezonu. S Diorovim šeširom na glavi, uvjereni smo, nipošto nećete moći proći nezapaženo, a oni će baš svaki, pa i najjednostavniji outfit, učiniti zanimljivim i posebnim.

Piše: T.L.

Pročitajte i...

Nekoliko haljina s Dior Haute Couture prezentacije- hot or not?

Jesu li se u Dioru ipak mogli malo više potruditi?

BALMAIN X AKONI kolekcija sunčanih naočala stigla u Ghetaldus!

GHETALDUS – prva optika na području cijelog Balkana koja je ekskluzivno predstavila kolekciju BALMAIN X AKONI prvu generaciju luksuznog branda sunčanih naočala koji promiče važnost kulture 21. stoljeća.

Naučite plesati balet uz Dior

Usavršite svoje piruete i plié u izolaciji

Ghetaldus optika u novom desetljeću izašla Van okvira

Nova lica, novi vizualni identitet, neka nova pravila… Nova godina za GHETALDUS Optiku, uistinu je rezultirala valom promjena koje nisu mogle ostati neprimjećene.

▲ Povratak na vrh