LINK by Ogi casual komadi koji će “novo normalno” pretvoriti u “novo posebno”

30.10.2020.

Prošlogodišnja dobitnica nagrade ELLE Style Awards za najboljeg dizajnera stvara savršene komade koji će svakodnevicu pretvoriti u posebne prigode

Poznato ime domaće modne scene i prošlogodišnja dobitnica nagrade ELLE Style Awards za najboljeg dizajnera, Ogi Antunac, sudjeluje i na predstojećem izdanju ELLE Boutiquea sa svojim brendom LINK by Ogi. Što smatra jesenskom uniformom i kako je “novo normalno” utjecalo na njezinu inspiraciju te što će predstaviti na novom ELLE Boutiqueu – pročitajte u blic intervjuu.

Na čemu trenutno radite?
Trenutno radimo na našem web shopu i razvijanju online trgovine jer u ovim suludim vremenima to je jedini način da komuniciramo s našim kupcima.

Može li se i kako utjecaj „novog normalnog“ vidjeti u vašoj novoj kolekciji?
Naravno! Uvijek smo u kolekcijama imali casual komade, a takozvano “novo normalno” sve više ide u tom smjeru, stoga na dnevnoj bazi nadograđujemo taj dio. Nema nekih izlazaka, nema nekih posebnih prigoda tako da se uglavnom prodaje dnevna odjeća.

Koji su „must have“ komadi ove jeseni i zime?

Komadi od zgužvane kože, dobar LINK hoodie s tilom, hlače i „chunky“ čizme.

Što vam je trenutno najveća inspiracija?
Printevi na raznim tkaninama koje slažem slojevito. S time se mogu beskrajno igrati.

Što ste pripremili za novi ELLE Boutique?

Pripremili smo ono što nam sada svima treba: cool neopren jakne, printane LINK trenirke i hoodie haljine.

Dizajnerske komade LINK by Ogi možete nabaviti po posebnim, promotivnim cijenama na Elle Boutiqueu, u subotu 7. studenog, u Hrvatskom glazbenom zavodu (Gundulićeva 6) u Zagrebu. Dodatan popust od 20% možete ostvariti za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama. Pod sloganima #stopostohrvatskidizajn, #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozamodu, ovo će modno događanje okupiti vodeće domaće dizajnere, a jedinstveno šoping iskustvo oplemenit će i mini koncerti s repertoarom klasične i glazbe iz modnih filmova, u izvedbi članova Društvenog orkestra HGZ-a. Novo izdanje ELLE Boutiquea ima dobrotvornu notu pa će se dio prikupljenih sredstava uložiti u obnovu štete koju je Hrvatski glazbeni zavod pretrpio u potresu u ožujku.

Događanje će se održati u uvjetima ‘novog normalnog’ i uz pridržavanje mjera i preporuka koje nalaže Stožer civilne zaštite RH, pri čemu se vodi evidencija i regulira broj posjetitelja u prostoru. 

S obzirom da je događanje otvoreno od 10 do 19 sati, osigurat će se siguran protok svih posjetitelja, a ulaz se ne naplaćuje.

Piše: Kristina Stakor

Foto : Sonja Kvesić

Model: Ivana Vukušić

Pročitajte i...

Moda i glazba uvijek su išli zajedno: Elle i modni dizajneri donirali sredstva Hrvatskom glazbenom zavodu

Magazin Elle uručio je Hrvatskom glazbenom zavodu donaciju u financijskim sredstvima koja su uprihodovana na jesenskom izdanju Elle Boutiquea 2020. godine, prodajom odjevnih artikala s potpisom domaćih dizajnera i pod sloganom #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozadomaćumodu - s ciljem obnove zgrade HGZ-a oštećene u razornom potresu prošle godine.

10 najzanimljivijih kaputa domaćih dizajnera

Najtopliji komadi na našem zimskom popisu želja

Kako smo se proveli na modnom događanju jeseni

Jesenski ELLE Boutique održao se u subotu u nenadmašnom prostoru Hrvatskog glazbenog zavoda

Najglamurozniji ELLE Boutique dosad je u punom jeku

Svratite u Hrvatski glazbeni zavod po najbolje kreacije i na (odgovorno) modno druženje s dizajnerima!

Online panel: „Apokalipsa… but make it fashion!“

Pogledajte Zoom panel u povodu ELLE Boutiquea o izazovima s kojima se modni svijet suočava ove turbulentne godine, iskustvima nekih od vodećih domaćih dizajnera i modnih znalaca te prognozama za vedriju budućnost

Neočekivani spoj fotografije i mode u torbama Bags by Kristina

Jedinstvene komade koji kombiniraju modu i fotografiju na posve drugačiji način pronađite na jesenskom ELLE Boutiqueu!

▲ Povratak na vrh