Donatella Versace svira bubnjeve u novoj Versace kampanji

29.07.2019.

Spremni smo plesati kako Donatella svira

Donatellu Versace smo već dugi niz godina mogli vidjeti u svakakvim kombinacijama i okruženju, no ovu dozu rock’n’rolla definitivno nismo očekivali, ali nam je drago da smo ga doživjeli. Kako se ispostavilo, Donatella ima mnogo talenata: uz besprijekoran ukus i sposobnosti kreiranja najseksi haljina na Zemlji, dizajnerica također savršeno svira bubnjeve. Svoje vještine pokazala je u novoj reklami za njezinu modnu kuću Versace zajedno s modelima Anok Yai i Maike Ingom. Svi su u potpunosti obučeni u jesensku kolekciju talijanske marke.

 

 

Neposredno prije objavljivanja videa, brend je objavio i samu kampanju, koju je snimio Steven Meisel. Glavni lik kampanje je supermodel i najdraža manekenka Donatelle Vesace, Kaya Gerber.

 

 

Kaia u kampanji izgleda gotovo neprepoznatljivo s plavom perikom i izblajhanim obrvama, što je ujedno i izgled po kojem je Donatella već mnogo godina poznata. Inspirirana rock-roll atmosferom na modnoj pisti, kampanja Versace jesen-zima 2019. odvija se u industrijskom okruženju. Za make-up je bila zadužena Pat McGrath te za kosu Guido Palau.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Versace

Pročitajte i...

Povijesna revija za Versace

Prvi put ikada Donatellinom su pistom prošetale tri fantastične plus-size modelke: Jill Kortleve, Alva Claire i Precious Lee

Život ispod maske

„Budi ti. Ali nosi masku“, poručuje nam pop diva Lady Gaga. Svjetski celebi pridržavaju se uputa svojih kriznih stožera i disciplinirano stavljaju zaštitne maske svaki put kad napuste kuću, bez obzira idu li u shopping, na kavu ili, poput Kaie Gerber, u teretanu

Kaia Gerber glumi u glazbenom videu koji je režirala Cara Delevingne

Poznata britanska manekenka i glumica režirala je spot za pjesmu „Crying In The Mirror“ američke pjevačice Rainey Qualley, poznatije pod pseudonimom Rainsford, a glavnu ulogu glumi njihova prijateljica Kaia Gerber. Rezultat? Ocijenite sami!

Svi pričaju o Insta book clubu Kaie Gerber!

I gostovanjima legendarnih faca poput Lene Dunham ili Marca Jacobsa.

▲ Povratak na vrh