Eksplozija u izlozima Bergdorf Goodmana

22.05.2015.

Umjetnik Donald Robertson postao je nezamjenjivo ime na modnoj sceni - saznajte zašto

Donald Robertson već je dugo omiljena Instagram inspiracija brojnih ljubitelja mode i umjetnosti i to sasvim opravdano. Jer kad se @drawbertson uhvati kista i raširi svoju lepezu neonskih boja, pomalo zaboravljena vještina modne ilustracije dobiva novu dimenziju.

 

Donald Robertson za BG 2

Donald Robertson za BG

 

Ne čudi stoga što je živahnim portretima Anne Wintour i Carine Roitfeld privukao pozornost modnih kuloara i 2014. osvojio nominaciju CFDA za Instagrammera godine. Iako mu je nagrada izmakla iz ruku, popularnost mu nesumnjivo raste i sve je više renomiranih brendova koji mu se javljaju za suradnju. Posljednji u nizu je Bergdorf Goodman u čijim se izlozima na Petoj aveniji odnedavno može naći djelić Robertsonovog svijeta.

Slavna njujorška shopping institucija oduvijek pomiče granice uređenjem svojih izloga pa se Robertsonova vizija odlično uklopila u cijelu priču. Očaravajuć mozaik silueta, boja i oblika vrišti s malih i velikih platna, knjiga i kutija za pizze, a kao posebna poslastica za Bergdorfove kupce, Robertsonov se dizajn našao i na Claire V torbicama, Alice + Olivia bluzama i Kenzo majicama koje je u suradnji s njima kreirao ekskluzivno za BG. Interes Njujorčana je, očekivano, iznad očekivanja.

Piše: Maja Karnik
Fotografije: press

Pročitajte i...

Optimistični instagram profili

Virtualne adrese koje nas ovih dana čine optimističnijima

Instagram profili koji će vam pomoći da se osjećate bolje

Ovaj je kombinezon preko noći pokorio Instagram

Ovakvu dominaciju jednog odjevnog predmeta na Instagramu nismo vidjeli od Chanelovih "dad" sandala

Stilska inspiracija: Lena Farl

Svježa interpretacija pariškog chica!

Shit Model Management u borbi protiv rasizma u modnom svijetu

Anonimni instagram account koji progovara o problematičnim stranama modelinga baca reflektor na rasizam u modnom univerzumu i novom inicijativom prikuplja sredstva za Black Lives Matter pokret

Usponi i padovi influencera u doba krize

Kako je pandemija utjecala na fenomen influencera i što o tome kažu neke od naših najdražih insta zvijezda...

▲ Povratak na vrh