eNVy room vas vodi u pustinjsku čaroliju

17.02.2015.

Voditeljica Mia Kovačić novo zaštitno lice eNVy room bridal kolekcije

Modni dvojac eNVy room, iza kojeg stoje dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, predstavlja bridal kampanju koja je u suradnji s turističkom agencijom Atlas snimana u emiratskoj pustinji nadomak Dubaija. Ispred objektiva etabliranog modnog fotografa Šime Eškinje stala je tv voditeljica Mia Kovačić koja utjelovljuje senzualnu eNVy room mladenku.

Izbor Mije Kovačić kao novog zaštitnog lica nije iznenađenje jer modni dvojac s lijepom voditeljicom uspješno surađuje godinama, a Miji je ovo treća kampanja za modnu kuću eNVy room.

„Jednostavno znaju kako žena treba izgledati i iznimno mi je drago što su prvi dizajneri koji su prihvatili dizajniranja vjenčanica. Stvarno mislim da mladenkama svojim kreacijama uljepšavaju taj dan. Uvijek su novi, svježi i drukčiji. Najnoviji trend printa na košulji i T-shirt majici ‘Just married’ i raskošne krinoline od tila doista su nešto drukčije i hrabrao. A kad njihov modni izričaj prati i to što su iznimni ljudi i prijatelji, to je dobitna kombinacija“, izjavila je Mia.

 

eNVy room, bridal kampanja

 

U nastavku voditeljica naglašava kako joj je ovo snimanje nezaboravno iskustvo koje će pamtiti još dugo. Snimanje je započelo rano ujutro dok su temperature još niske, a o sunčanici se brinula u podnevnim satima.

„Snimanje duboko u pustinji najbliže je osjećaju kao da si sam na planeti“, ističe lijepa voditeljica.

Upravo taj spokoj, mir i tišina bila su nit voditelja fotografa Šime Eškinje koji novom kampanjom želi ponoviti osjećaj i uspjeh eNVy room bridal kampanje koja je 2013. snimana na moru.

 

eNVy room, bridal kampanja

 

„Nevjerojatno emotivna bridal kampanja na moru označila je novu estetiku mog izričaja u fotografiji. Zbog te morske kampanje dobio sam ideju o snimanju u pustinji kao kontrastu morskoj priči u kojoj je estetika mora i obzora zamijenjena pustinjskim dinama i čistim modrim nebom. Jednostavna kombinacija boja daje osjećaj mira i tišine“, objašnjava Šime Eškinja.

 

 

Upravo taj osjećaj dizajnerski dvojac prenosi i u svoje haljine. Dizajnerima je imperativ udobnost i lakoća nošenja vjenčanica, koje su lišene pretencioznog glamura. Pri kreiranju svake nove vjenčanice Nikica i Vjeko osluškuju potrebe i želje moderne mladenke koja prije svega želi u svojoj vjenčanoj haljini nesputano provesti cijelu noć.

 

 

„Kolekcija nije bila inspiracijski vezana niti za pustinju niti za Ujedinjene Arapske Emirate, iako se prekrasno uklopila u sami ambijent. Dugo smo razmišljali o idealnoj lokaciji Ova bridal kolekcija donosi 12 novih modela koji su izrađeni od visokokvalitetnih i laganih materijala pa se tako mladenke i u pripijenom sirena kroju osjećaju ugodno i nesputano. Na lepršavim modelima ne koristimo takozvane kolutove niti teške podsuknje jer smatramo da otežavaju kretanje, a i sama haljina se neprirodno kreće“, objašnjavaju dizajneri.

Fotografije: Šime Eškinja
Styling: Lea Krpan
Šminka: Mathilde Haddouk
Kosa: Salon Teuta
Video: Jure Perišić

Pročitajte i...

Intervju: Nika Turković

Sve o novom singlu i daljnjim planovima!

eNVy room predstavlja najiščekivaniju kolekciju sezone

Dvojac eNVy room obilježio je početak desetljeća novom, neodoljivo romantičnom kolekcijom vjenčanica

Story home decore by eNVy ROOM

Odlična nadopuna vašem makeoveru stana

O kakvom vjenčanju sanja Mia Kovačić?

Bajkovit dan traži i takvu scenografiju

▲ Povratak na vrh