Frizura koja nas je ostavila bez daha

screen-shot-2018-12-05-at-5-14-40-pm-1544048094
09.12.2018.

Vanessa Hong neočekivano zasjala na reviji Chanel Métiers d'Art

Modna inspiracija ne dolazi uvijek s modne piste, već ju nekad nalazimo i oko nje. U redovima uzvanika nove revije Chanel Métiers d’Art pronašli smo očaravajući spoj klasičnih bisera karakterističnih za Chanel dame i inovativnog pristupa koji ih ovaj put nije ostavio samo u službi nakita. Stilistica za kosu Mischa G je zaslužna za jednu od najzanimljivijih frizura ove sezone koja je krasila glavu blogerice Vanesse Hong (@thehautepursuit). Fantastični pristup ukrasima i nakitu, koji je prenamijenjen kako bi pristajao klasičnoj Conch punđi Mischa G, podijelila je s nama u nastavku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanessa Hong (@thehautepursuit) on Dec 4, 2018 at 3:57pm PST

Iznenadila nas je detaljem da je frizura složena u gotovo zadnji trenutak. Hogn ju je kontaktirala preko zajedničkog poznanika samo nekoliko sati prije revije. “Poslala mi je nekoliko fotografija isprepletene punđe i konjskog repa po kojem su rasuti dragulji. Nosila je veliku bisernu i kristalnu ogrlicu, tako da sam se odlučila na male bisere u srebrnoj boji i kristale u obliku suze.”, objašnjava Mischa. “Odjurila sam do svoje najdraže trgovine s perlama i u 30 minuta zaljepila 64 dragulja na različite ukosnice, ovisno o njihovoj težini. Željela sam postići organiziran, no nasumičan raspored dragulja na kosi.” Hong je predložila školjkasti oblik punđe. Izgled je postignut Amika Brooklyn Bombshell Blowout i Reverie Rake Styling Balm proizvodima kako bi frizura zadržala čvrstinu.  Lak za kosu Bumble and bumble Does It All Hairspray nanesen je po cijeloj kosi prije nego što je stilistica napravila punđu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mischa g (@mischag) on Dec 4, 2018 at 5:37pm PST

Frizuri se možete diviti i na kratkom videu.  A ako vam nedostaje inspiracije za novogodišnju frizuru ili vam je dosadio uobičajen nakit, uz biserne detalje u kosi zasigurno ćete biti zapamćena kraljica noći.

Autor: N.B.
Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Chanel Cruise kolekcija predstavljena je u virtualnom obliku

Chanel se čvrsto drži tradicionalnog modnog kaledara

Shopping vodič: slingback shoes ili cipele sezone

U ovaj par cipela isplati se uložiti

Vodič za kosu u izolaciji

Sve što trebate znati o održavanju kose za vrijeme izolacije i budućim trendovima

Poznati zagrebački frizer Davorin Purić ispričao nam je zašto ne bojati kosu doma i koje ćemo trendove htjeti isprobati kad se otvore frizerski saloni

Krema za ruke sad je prijekopotrebna- izabrali smo 10 najboljih

Zbog češćeg pranja ruku koža se ubrzano isušuje

▲ Povratak na vrh