Gigi Hadid odglumila čak četiri različita lika u neočekivanom projektu

15.05.2019.

Po prvi put za Burberry

Gigi Hadid predvodi svoju prvu Burberry kampanju kao glavno lice nove kolekcije. Model – koji je prvi put u veljači sudjelovala na modnoj reviji britanskog brenda – je fotografirao Nick Knight za kampanju, gdje je pozirala kao četiri različita lika.

Monogram print koji se pojavljuje u kolekciji je prvi put predstavljen u kolovozu 2018. godine, a dizajnirao ga je glavni kreativni direktor Riccardo Tisci u suradnji s britanskim umjetničkim direktorom i grafičkim dizajnerom Peterom Savilleom. Monogram slavi osnivača kuće, Thomasa Burberryja, koji povezuje njegove inicijale.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Burberry (@burberry) on


“Kada sam prvi put krenuo raditi za Burberry, proveo sam mnogo vremena u arhivima istražujući bogatu povijest kuće”, objasnio je Tisci. “Zainteresirao sam se za Thomasa Burberryja, ne samo za njegovu ulogu izumitelja i inovatora, nego i za njegov privatan život, kakav je bio muž i otac. Kad sam vidio sliku njegovih inicijala, dizajn se osjećao tako posebnim i zapravo vrlo modernim, pa sam ga brzo razvio u novi monogram kuće. To je simbol koji ne samo da obuhvaća Burberryjevu baštinu, već se i osjeća vrlo suvremeno.”

Za kampanju, Tisci je angažirao Hadid, koja je odigrala čak četiri različita lika: djevojku, dječaka, damu i gospodina.

 

Piše: N.B.
Fotorafije: Profimedia

Pročitajte i...

50 nijansi bež: kako Rosie, Irina, Pernille i druge stylish žene nose bež komade

Izabrali smo najbolje tonalne outfite koje ćemo rado kopirati

Evo što se dogodi kad se spoje genijalni mozgovi Marine Abramović i Riccarda Tiscija

Ne možemo prestati buljiti u Tiscijevu kostimografiju za posljednji projekt Marine Abramović

Gigi Hadid pokazala trudnički trbuh

Slavna manekenka na Instagramu je objavila niz crno-bijelih fotografija koje su oduševile njezine obožavatelje

Znamo što ćete nositi ovog ljeta- školsku pletenicu!

Look koji nas asocira na stroge britanske internate, Gretu Thunberg i naše stare fotografije iz osnovne škole ponovno je in. Influcenerice poput Pernille Teisbaek i Kylie Jenner pletenicu ove sezone nose u baš svim prilikama, od dnevnih šetnji do večernjih izlazaka, jer doista nema praktičnije frizure za ljetne vrućine

Celebrity restoranska etiketa: njujorška hostesa otkriva ponašanje zvijezda A-liste

Od Kylie do Beyoncé, viralni TikTok video podijelio je stroge ali pravedne ocjene s obzirom na to kako se zvijezde ponašaju kada misle da ih nitko ne vidi

▲ Povratak na vrh