Giorgiju Armaniju se ne sviđa novi Gucci

26.02.2018.

Talijanski modni dizajner, Giorgio Armani kritički se osvrnuo na Guccijevu "paradu" na Tjednu mode u Milanu

Modeli renomiranog modnog brenda Gucci su na Tjednu mode u Milanu nosili uvjerljive replike vlastitih glava. Uz bizarnost umjetnih glava, Guccijev kreativni direktor, Alessandro Michele je modele poslao na modnu pistu sa zmajevima, zmijama i trećim okom na srediini čela.

No, Giorgiju Armaniju se to nikako nije svidjelo. Talijanski dizajner smatra da je nošenje umjetnih glava na modnoj reviji jednostavno pretjerano te da su tom “paradom” htjeli samo privući pozornost, pri tome pretvarajući modu u “cirkus”.

Gucci, jesen/zima 2018.

Poznati dizajner je za talijanske medije nakon vlastite modne revije izjavio kako ne želi igrati takvu igru, aludirajući na Guccijev show te da ne želi da njegovi prijatelji gledaju druge koji to rade. Također je dodao da ako ljude to stvarno privlači, da je za njega i njegove istomišljenike najbolje da ostanu kod kuće.

Piše: P.K.
Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Beach, please!

„Kad je nebo puno zvijezda, a more mirno i toplo, čovjek ima osjećaj da lebdi u svemiru“, konstatirala je glumica Natalie Wood. Ima li što ljepše od dana na plaži? Ili još bolje, večeri! Vrijeme je za putovanje prema moru, a ovo su cool sitnice koje bismo rado ponijeli sa sobom....

Pet fantastičnih knjiga koje su inspirirale modne kolekcije

Moda i književnost se vole: Virginia Woolf x Comme des Garçons, Frankenstein x Prada…

Recite zbogom fashion kalendaru na koji ste navikli

Saint Laurent i Gucci podvukli su crtu

Ilustracija za Gucci Beauty kampanju

Gucci ilustracije spajaju humor i make-up u karanteni

Neobična kampanja za proljeće 2020.

Andrea Bocelli

Iz praznog milanskog Duoma u nedjelju će se oriti glas Andree Bocellija

Koncert ćete uživo moći slušati na Bocellijevu YouTube kanalu

Outfiti za zlatni kavez po uzoru na Betty Draper

Prelijepa i mrvicu neuravnotežena supruga Dona Drapera cijelu prvu sezonu „Mad Mena“ gotovo pa nikad nije izlazila iz kuće, prešetavajući se po svom zlatnom kavezu u haljinama raskošnog cvjetnog printa. Copy-paste!

▲ Povratak na vrh