Gucci nas poziva da dođemo kakvi jesmo, a mi bi najradije došli u novoj kolekciji

02.10.2019.

Party vibra nove kampanje talijanske modne kuće

Kada je riječ o kampanjama za kolekcije talijanske modne kuće Gucci, kreativni direktor Alessandro Michele nikada nije igrao po pravilima. Svojim fantastičnim smislom za bizarno i pomaknuto, osebujni Michele uvijek je kreirao svjetove u koje bismo poželjeli uskočiti, a ništa drugačije nije niti s najnovijom Gucci kampanjom koja je na svojim fotografijama ugostila brojna poznata lica.

 

Kako bi prezentirao novu cruise kolekciju s Gucci potpisom, Michele je osmislio kampanju pod nazivom ComeAsYouAre_RSVP koja prezentira party naših snova, a na koji su pozvane zvijezde kao što su Iggy Pop, Gucci Mane i Sienna Miller, talijanski umjetnici Orlando Miani i Angelo Bucarelli, model i glumica Benedetta Barzini te mnogi drugi.

 

 

Šaroliko društvo na fotografijama se zabavlja u najnovijim odjevnim komadima i modnim dodacima s Gucci potpisom, a sjajne vizuale potpisuje Harmony Korine. Kolekcija je snažno inspirirana Micheleovim rodnim gradom, Rimom, a estetika sedamdesetih snažno je zastupljena u krojevima i uzorcima, baš kao i mantra “my body, my choice” koja se proteže printevima kolekcije.

 

 

Prikaz šarolikog društva čiji pripadnici dolaze iz različitih sfera još je jedan pokušaj da se Gucci predstavi kao vrlo inkluzivan brend u čijoj se estetici i filozofiji može naći baš svatko. Kako bilo, Michele je iznova oduševio kampanjom servirajući nam pravu vizualnu poslasticu, ništa manje nego što smo očekivali.

 

Piše: T.L.
Fotografije: Gucci

Pročitajte i...

Recite zbogom fashion kalendaru na koji ste navikli

Saint Laurent i Gucci podvukli su crtu

Ilustracija za Gucci Beauty kampanju

Gucci ilustracije spajaju humor i make-up u karanteni

Neobična kampanja za proljeće 2020.

Outfiti za zlatni kavez po uzoru na Betty Draper

Prelijepa i mrvicu neuravnotežena supruga Dona Drapera cijelu prvu sezonu „Mad Mena“ gotovo pa nikad nije izlazila iz kuće, prešetavajući se po svom zlatnom kavezu u haljinama raskošnog cvjetnog printa. Copy-paste!

Gucci kampanja s konjima

Neodoljive fotografije konja iz posljednje Gucci kampanje

Modna kuća želi da upoznate glavne likove

Hoće li omiljena torbica Jackie Onassis ponovno biti hit?

Gucci predstavio novu verziju kultnog modnog dodatka

▲ Povratak na vrh