Pobjednik ELLE Fashion Foto Talenta 2017. snimio pročišćeni lookbook za brend Klisab

19.09.2017.

Hrvatski brend Klisab predstavio je limitiranu jesensku kolekciju snimljenu u pročišćenom prostoru njihovog zagrebačkog studija

Kolekcija je nastala iz želje da naprave odjevne predmete koji će biti dostupni za kupnju i između njihovih službenih kolekcija. “Ona je nastavak SS17 kolekcije, i to se najviše vidi u odjevnim komadima od patchwork jeansa koje smo ponovili zbog želja klijentica i ružičaste suknje koja nam je jedan od najuspješnijih komada,” kažu dizajneri Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić i dodaju: “U lookbooku je naglasak na odjeći. Željeli smo što vjernije prikazati svaki odjevni komad i zato se odlučili na pročišćene vizuale.”

Fotografije lookbooka s Ivanom V. u ulozi modela snimio je pobjednik ELLE Fashion Foto Talenta 2017., Aleksandar Selak, a one su snimljene u Klisabovom zagrebačkom studiju.

“Nedavno smo šivaonu i showroom preselili u novi studio, i tu provodimo cijele dane. Prostor je nenametljiv, a ostavlja dojam na svakoga tko dođe. Željeli smo takav osjećaj prenijeti i na vizuale, te se izbor lokacije nametnuo sam od sebe.”

Dvojac će uskoro predstaviti i novu kolekciju na nadolazećem Fashion.hr-u, a i nju su, kako kažu, najavili ovim lookbookm. “S patchwork kožnim balonerom smo dosta naglasili smjer nove kolekcije, u fokusu će nam biti uzorci, boje i tkanine.”

U nastavku pogledajte fotografije nove kolekcije brenda Klisab.

Piše: N.B.
Foto: Aleksandar Selak

Pročitajte i...

Kako je Harry Styles učinio traper hlačice vrućima

... dok šeće u vrtu i raspravlja o umjetnosti.

Pet fantastičnih knjiga koje su inspirirale modne kolekcije

Moda i književnost se vole: Virginia Woolf x Comme des Garçons, Frankenstein x Prada…

10 najzanimljivijih kaputa domaćih dizajnera

Najtopliji komadi na našem zimskom popisu želja

7 najcool kožnih haljina

Inspirirane lookom Zoe Kravitz kao Catwoman istražile smo aktualnu ponudu kožnih haljina koje oblače od glave do pete i nismo se razočarale...

Uz Sheriff & Cherry putovanja nikad ne prestaju!

Mauro Massarotto predstavlja svoju najzabavniju Sheriff & Cherry kolekciju do sada, EDITION 2 za jesen-zimu 2020/2021.

▲ Povratak na vrh