Hrvatski modni spektakl na Kickstarteru

24.03.2017.

Inovativna capsule kolekcija Unique Travel Set dizajnerice Katarine Džale od sedam komada koji se mogu složiti u više od 10 kombinacija prvi je hrvatski dizajnerski projekt na investicijskoj platformi Kickstarter - podržite je i putujte "light", svaki dan u novom stylingu

Travelling light nedosanjani je san mnogih koji na putu, kao i kod kuće, žele imati mogućnost kombiniranja najraličitijih odjevnih komada i slavljenja stila koji će biti personaliziran i različit iz dana u dan.

No za to nam je obično potreban cijeli ormar, a staviti sve iz njega u samo jedan (ili dva) kovčega sve je samo ne lako. Ili ipak nije tako? Hrvatski modni projekt Unique Travel Set rješenje je u kojem se taj san neće pretvoriti u noćnu moru – prtljagu koja se ne može zatvoriti, koju ne možete ni podići i za koju će vas overweight koštati poput još jedne karte.

Unique Travel Set je dugo pripreman i očekivan set od sedam dijelova odjeće za putovanja, koji ženama omogućava da tri do pet dana budu na putu s minimalnom prtljagom, a da uz sebe imaju sve potrebne odjevne kombinacije. Sastoji se od duge majice bez rukava, haljine, dugih rukava na skidanje, kape, remena, tajica i hlača, a dizajniran je i proizveden od najfinije viskoze u Hrvatskoj.

Cijeli set spakiran je u multifunkcionalnu 6-u-1 torbu koja se može nositi kao ruksak, torba preko ramena, cross-body ili večernja torbica, a cijeli paket sa svom odjećom teži manje od dvije kile.

 

 

Revija inovativnog Unique Travel Seta se ne održava ni u jednoj od globalnih modnih metropola, nego traje upravo sada – na platformi Kickstarter. Podržite ga i vi na adresi http://kck.st/2o1opWt – minimalni prinos je 8 dolara, a uplatite li u „early bird“ terminu (među prvih stotinjak investitorica) iznos od 242 USD dobit ćete ovaj cijeli stilski set od sedam dijelova, čija će kasnija maloprodajna cijena iznositi 350 dolara .

Požurite, jer kampanja na Kickstarteru traje još mjesec i pol, a projekt je od „ciljanih“ 26 tisuća dolara u svega četiri dana od „launcha“ prikupio već više od sedam tisuća dolara.

Set postoji u tri boje – crnoj, sivoj i bež – pa uplatite li sva tri s prijateljicama, možete međusobno razmjenjivati komade i složiti i svoju idealnu kolorističku kombinaciju. Može se birati između tri veličine pa ni s te strane nema sumnje da ćete naći svoj broj. Kako je namijenjen putovanjima, važno je i da je izrađen od fine viskoze, koja se ne nabire pa je ne treba glačati kad se osuši.

 

Svaki komad iz ove „capsule“ kolekcije može se nositi zasebno ili kombinirati s ostalima u barem desetak različitih stajlinga. Promjenom samo jednog ili dva komada lako je pokriti sve prilike u kojima se tijekom dana možete zateći – od jutarnje joge, preko uredskih sastanaka do afterwork koktela – i to tako da nitko ne primijeti kako se iza vaših supstancijalno različitih outfita nalaze tek mikrostilističke intervencije.

Set je dostupan i u luksuznoj verziji, u kojoj dolazi s dva dodatna komada – transparentnom seksi haljinom i dugim elegantnim šalom, koji će vam pomoći da osim dnevnih stilskih potreba zadovoljite i one večernje.

Odlične ideje domaćih dizajnera uvijek podržavamo!

Press

Pročitajte i...

Što trenutno nose gotovo sve modne influencerice?

Olivia Palermo i Aimee Song znaju kako izgledati chic!

Kako nositi bisere na sasvim nov način

Reinvencija tradicionalnih perli

Omiljeni Disney i Marvel likovi na pidžamama

Yamamay predstavlja dvije nove kapsula kolekcije nadahnute Minnie&Osvetnicima

Od danas je internetska ponuda bogatija za još jednu modnu trgovinu!

Obnovite svoju garderobu u online shopu Garderoba Concept Storea!

12 veličanstvenih kardigana

O kardiganima se rijetko piše u superlativima, no ovi ih zaslužuju

Kako Victoria Beckham radi od kuće?

Nadimak Posh Spice je opravdan!

▲ Povratak na vrh