Ivan Alduk slavi 10 godina karijere raskošnom novom kampanjom

20.11.2017.

Deset poznatih Hrvatica poavljuju se u novoj kampnju u deset raskošnih toaleta za deset uspješnih godina hrvatskog dizajnera Ivana Alduka

 

Jelena Rozga, Ana Radišić, Ivana Delač Đolo, Tihana Harapin Zalepugin, Lejla Filipović, Mara Bratoš, Kristina Krepela, Pamela Ramljak, Iva Šulentić i Anita Dujić, zvijezde su modne priče kojom dizajner obilježava deset uspješnih godina rada i stvaranja. Svaka je u svojoj raskošnoj večernjoj haljini, teatralna volumena i pročišćena, prepoznatljiva Alduk dizajna zasjala na fotografijama Jelene Balić koja je prije mnogo godina snimala i prvu Alduk kampanju. Na taj je način zaokružen jedan stvaralački ciklus kojim nas dizajner iz sezone u sezonu časti jer iz njegova studija godišnje izađe čak pet modnih kolekcija i kampanja koje snimaju najbolji hrvatski modni fotografi kao što su Šime Eškinja, Mare Milin, Jelena Balić, Franjo Matković i Decker&Kutić.

Iva Šulentić

“Ova je kampanja emocijama nabijen presjek moga desetogodišnjeg rada jer je objedinila snažne žene koje se razlikuju svojim stavovima, izgledom i životnim iskustvom, ali su neizostavan dio mog života, kao i Alduk brenda. One na izvrstan način predstavljaju moj rad i stav, miljama udaljen od senzacionalizma i površnosti. Suradnje, a onda i prijateljstva, ovjekovječena su na estetski izvrsnim fotografijama koje na dostojanstven način prikazuju moje viđenje moderne žene i hrvatske mode”, izjavio je dizajner povodom predstavljanja nove kampanje.

Ana Radišić

U jesen 2007., Ivan je kao student druge godine modnog dizajna na zagrebačkom Tekstilno-tehnološkom fakultetu predstavio svoju prvu kolekciju na natjecanju za mlade modne dizajnere Fashion Incubato”, osvojio posebnu nagradu novinarskog žirija i krenuo izlagati svoje kolekcije na modnim Cro-A-Porteru i Fashion.hr-u. Uz brojna izlaganja, suradnje s već etabliranim modnim brendovima i pisanje modnih kolumni, Ivan je već na prvim revijama na svojoj strani imao i publiku i kritiku. Energija, dizajn i svježina kolekcija uvijek je izazivala pozitivne komentare, a posljednih pet godina modni brend Alduk novosti iz svog studija prikazuje izvrsnim modnim kampanjama, lookbookovima i video lookbookovima. Ovogodišnja posebna revija vjenčanica u zagrebačkom HNK-u te svečana ljetna večera na Maksimiru, bile su uvertira u cjelogodišnje obilježavanje desete godišnjice stvaranja koje je ovom kampanjom došlo na sami vrhunac.

Anita Dujić

“Nikad nije bilo lako stvarati, kreativno se nadilaziti iz projekta u projekt te osoviti uspješan modni brend, ali samim time svaki projekt i svaka pobjeda postaju duplo slađi. Mala zemlja i malo posebno tržište ne smiju nikome biti prepreka za snove ili alibij za neuspjehe, već poligon koji ćete prilagoditi sebi i stvoriti nove vrijednosti, sretne priče ovjekovječene ovakvim obljetnicama”, zaključio je poznati dizajner.

Ivana Delač Đolo

Jelena Rozga

Pamela Ramljak

Tihana Harapin Zalepugin

Mara Bratoš

Lejla Filipović

Kristina Krepela

Tekst: PR
Foto: Jelena Balić
Makeup: Mihaela Dodić, Saša Joković, Dajana Pajkić
Kosa: Mijo Majhen, Zvonimir Franjić

Pročitajte i...

Novi broj Storyja donosi ekskluzivni editorijal s Lejlom Filipović

U novom broju časopisa Story možete otkriti vamp stranu Lejle Filipović, pročitati priču Marine Raguž, specijalizantice neurokirurgije te pronaći mnoštvo lifestyle tema

Svečano otvorenje izložbe fotografija "Iza Grada" Mare Bratoš

Sinoć je u Galeriji Kranjčar, uz poštovanje svih epidemioloških mjera, svečano otvorena izložba fotografkinje Mare Bratoš „Iza Grada“. Izložba ostaje otvorena do 05. studenog, a može se pogledati svakog radnog dana od 11 do 19 sati.

Najava izložbe Mare Bratoš – „Iza grada“

Nakon otvorenja izložbe u Dubrovniku, fotografkinja Mara Bratoš u Galeriji Kranjčar, 22. listopada u 19:00 sati otvorit će izložbu fotografija „Iza Grada“. Izložba ostaje otvorena do 26. listopada, a može se pogledati svakog radnog dana od 11 do 19 sati.

Izložba Mare Bratoš "Iza grada"

U Galeriji Otok - Art radionca Lazareti u Dubrovniku, 25. kolovoza u 20:30 sati otvara se izložba fotografija Mare Bratoš „Iza Grada“, ciklusa koji je nastao prošlog ljeta u kamenolomu Dubac

Staša Randall predstavlja novu kampanju s Anitom Dujić u glavnoj ulozi

Kampanja za novu kolekciju dizajnerice s londonskom adresom

▲ Povratak na vrh